![]() |
Sa Nvidie Go7600 na TV???
pozz..
ne mogu nikako spojiti laptop na tv, tj ne znam u opcijama graficke prebacit na tv.. tv je samsung 55centa.. spajao sam vec na njega sa ati-ja i radi ali sa svog lapa ne mogu.. ako ima kakva caka, bio bi zahvalan da mi kazete.. |
Pomocu kojeg konektora ju spajas??
Jer, ati kartice se mogu spojiti preko standardnog rca kabela, znaci uzmes onaj s-video2rca konverter i onda njega ustekas u s-video out i onda u zuti rca ulaz na tv-u. e sa n-vidiom je drugacije. kad kupis standardnu 7600 ili koju drugu sa s-video izlazom ona dolazi sa s-video2rca konektorom koji ima rgb komponente - znaci plavu, crvenu i zelenu zicu. Onda ti svoj zuti rca utikac spojis na plavu zicu i to bi trebalo radit. kuzis? Ja nisam sa svojim notebookom dobio taj kabel, pa ak nadjes di bi ga mogo kupiti daj mi pm posalji jer i meni treba.hvala |
eeee... pa nisam ni ja dobio kabal taj.. ali ima frend od normalnog compa, tj radeonke 9600xt.. ima isti taj izlaz i ja isto spojim i blicne nest na tvu al nema slike.. kao da signal postoji ali treba prebacit na necemu.. jbga
|
Citiraj:
Inace nVidia nije bas vrla sa s-video outom. |
Ja sam spajao samo s S-video-S-video kabelom frendu i radilo je savršeno. Spajao sam na Sony-a od 72.
|
Citiraj:
Ja sam također spajao na sony 72, nije nista radilo. Jos jedan dokaz o musicavosti nVidia drivera. Ja imam na notebooku drivere koji su optimizirani od strane HP-a pa bi samim time trebali biti provjereni da rade i na s-video izlaz. |
Odi na laptopvideo2go i skini drivere koje preporučaju.
|
Citiraj:
|
Da, pa što nemaju svi noviji televizori to? Ovaj je star već oko 6 godina
|
Citiraj:
Zato tebi radi, a meni i Housu ne.:chears: |
Vjerojatno, a i kad sam spajao preko chincheva, razlika u kvaliteti slike kod s-videa i kod chincha je bila ogroooooomna u prednost s-videa. Možda da probate sa scart kabelom. Ja sam kupio jedan u algoritmu u king crossu. Spojiš tv out u laptop, rgb ili koje več chincheve ima staviš u scart, podesiš na scartu in/out kak ti treba i uštekaš u scart na telki. Jedini problem kabela je što je užasno kratak
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24. |