![]() |
Koji fun control uzeti (frontpanel)?
Zanima me Zalman MFC2 al nema ga nigdje u nas, barem koliko sam ja gledao
Jel ima neko drugi da preporučite? Možda Aerocool Gatewatch 2, al ni njega nema u HR? Jel zna netko koliko bi došla taksa i porez kad bi naručio iz inozemstva? |
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12910
ovo se moze kod nas nabaviti.... imam ga i dobro odrađuje svoj posao. |
imaš u formelu zalmanov za manje od 200kn čini mi se, best buy definitivno
|
moram priznati da dobro izgleda (doduše ne kao zalmanov)
no muči me malo ocjena 4/10 http://www.hardwaremods.com/reviews/...ardcano13.html |
to je MFC1, a ne MFC2, velika je razlika, no hvala na trudu ;)
|
ja ti imam mfc1 i meni je on sasvim ok. Kada je izasao ovaj mfc2 mislio sam ga kupiti zato sto je sav neki fensi svensi. Onda sam negdje procitao review i stvar ti je u tome sto on nema regulaciju po voltima, vec po rpm.
Da ti to sada pojasnim. Najniza postavka rpm na mfc2 je recimo 1000rpm-a. Moj vent se vrti max brzinom od 1000rpm-a. Rezultat = vent radi na svojoj maksimali, i s tim mfc2 ga nemozes nikako stisati. kada sam to cuo odustao sam. |
Citiraj:
Isto tako vidim na rewievu da je to stara verzija Hardcana koja je imala u sebi onu malu bateriju kao na maticnoj ploci, a to je brzo odlazilo. Inace, imas unutra baterije koje sluze da uređaj pamti postavke (sat, alarmi, boja). I malo se blesira kad baterija prođe. U novoj reviziji uređaja su to puno bolje napravili tako da sada unutra idu 3 AA baterije koj mijenjas cca svakih 6 mj. |
evo kontaktirao sam Formel, rekli su mi da MFC2 dolazi do kraja mjeseca u novoj pošiljci
|
Ja sam jako zadovoljan s SCYTHE KAMA-PANEL :)
240kn dušu dalo :) (plus zbog čega sam ga najviše uzeo je čitač kartica) |
mfc1 mi se sviđa i brijem si da bi ga mogao piknuti..ne svijetli pa mi je to jako cool :)
|
svijetli mfc1, al nije problem ugasiti samo maknes 3 pin na konektoru od venta, jer te lampice svjetle toliko jako koliko se vent vrti. a ako mislis spajati neke spore ventove <1000rpma onda ti je to obavezno. Jer lampice trepere :D
A onda zadnja dva nemozes ugasiti osim ako ne iscupas ledice. |
Dali iko zna di mogu nabaviti ZM-MFC1 Plus crne boje??
Edit:Pronadjeno!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |