![]() |
Hitno! Koji 40Gb HDD?
Treba mi hitno pomoć u odluci za hard disk, kupio bih 4ogb, pa mi treba savjet što je najbolje od tih manjih diskova. I ne, neću kupovat 60, 80 i slično gb disk.
Samo 40 Gb. Što je bolje, Maxtor,Seagate, WD, ili? da je brz a tih? imam Maxtora 20gb, i zadovoljan sam, ali će izgleda otić drugom vlasniku, pa ću uzimat drugi. Pa je možda najbolje uzet Maxtora opet, ha? |
Imam ja maxtora, 40gb fireball 3, 5400 , 2mb cache
Nije loš ali niti ništa posebno. |
Imam ga i ja isto. Istina, ne pjeva mi borbene, ali radi ono što treba. Već 3 godine.
|
I ja imam takvog, tih je, pouzdan (radi godinu i pol dana već), nisam imao problema, ne grije se. Istinabog, u odnosu na ovo čudovište od IBMa, spor je.
|
40GB? Maxtor. Imao ga ja, sad je kod Grega, ali kako njega više nema, ne može ti reći kako radi :D
Definitivno Maxtor. |
Kad budem uzimao, uzet ću Maxtor...
|
imao maxtor sada seagate
maxtor radi, grije se, grmi seagate radi, hladan, tih |
E a šta je sa standardima ata100 i ata133. trenutno iman starog maxtora 20Gb, ata100, radi na ultraata66/100 ili tako nešto kolko se sićan.
sad bi tija kupit novi disk, pa neznam: ata 100 ili ata 133? koliko okretaja? neman RAID i mislim da mi netriba. |
Citiraj:
obavezno 7200RPM, sa što više cache memorije |
Citiraj:
a ovih 7200RPM, jel to znači veće grijanje i veću buku? kad san već ovako radoznao evo ti i pivo :beer: |
Citiraj:
|
Ma tiha je k....
Stišao sve fanove po kučištu, niš se ne čuje osim nje kad krene roštat:D |
Citiraj:
|
Uzmi Seagate Baracudu-ZAKON. Tih, ne grije ao Maxtorovi, a za male novce.
|
A i ti si naša odgovarat na temu otvorenu prije dva mjeseca. Misliš da dosad nije kupio disk? A ako nije, vjerojatno i neće.
|
Citiraj:
|
A šta da ti kažem. Zaša' sam u godine kad mi je prag tolerancije opasno opao. Sva sreća, jedino to. :D ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |