![]() |
NAJtiše napajanje do 400 kn???
Ima ko kakvih iskustava... Treba frend hitno...
|
El mu treba da stoji na polici ili mu treba za PC?????:D Ako ovo drugo onda koji PC ima?????
|
Ja bi rekao Fortron PNF 400W nek pokupi...
|
pozdrav
Napajanje COOLERMASTER 430W, RS-430-PCAP=403KN u Links-u li predloženi Fortron 400W za razliku od prvonavedenog ima ga skoro u svakoj trgovini.
|
Citiraj:
|
Ne znam koliko vas ima Fortrona od 350 W, ali meni je to napajanje preglasno. Spojio sam ga solo na stolu, upalio i ostao šokiran. Ležavi venta ništa nevaljaju i čuje se nego cvrčanje iz njega, ne kao iz Tagana, ali se čuje. Ovako otprilike je glasan skoro kao cijeli komp, samo drugi spektar frekvencije... :( Ili ja jednostavno malo previše čujem? :stoopid:
Uzeo sam ga kao "backup" napajanje jer Tagan ide na reklamaciju pa ću onda uzeti nekog Corsaira tako da me buka Fortrona ne brine toliko, ali jednostavno sam razočaran. |
Citiraj:
|
Imao PNF-a od 350W (posudio mi ga ZMAJ) te imam PNF-a 400W osobno. Oba nisu nečujna (npr. čuju se po noći kad je mrtva tišina), ali svakako su jedna od tiših napajanja na tržištu (i najjeftinija). Uostalom, Yate Loon-ovi ventilatori se koriste u tim napajanjima.
Ležajevi su odlični, što mogu samo za ovo svoje reći jer ga imam već godinu-dvije, ako ne i više. Iako, moj je glasniji jer sam ga ja malo uništio pošto su mi konektori par puta zapeli tokom postavljanja za njegov ventilator. U Chieftecovoj Delti su isto Yate Loon ventovi, ali sa (mislim) duplo manjim brojem okretaja, što bi se moglo komotno i na PNF-u napraviti pošto se napajanje uopće ne grije (na dodir je hladno/mlako). |
Ma i u ovom mom je Yate Lion 0.3 A, ali svejedno se previše čuje. Mislim da se vrti na najmanje 800, ako ne i 1000 rpm što je za idle previše, kako će tek biti kad spojim cijeli svoj komp na njega... :(
|
Pa u Delti se vrti na 600-800 rpm-a, a to napajanje je stvarno nečujno. Na PNF-u se konstantno vrti na iznad 1000 okretaja (dal je 1600 ili više, nemam pojma, morao bi pogledati na njihovom site-u), ali čuje se samo strujanje zraka.
|
Ma to je previše, definitivno, pogotovo u napajanju gdje blizina komponenti pravi još veću buku nego kad vent stoji na kućištu...
|
Imam Fortron 400W i sigurno nije nečujan, ali ni ne cvrči
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |