![]() |
Ventilatori i sl - vlastiti podforum ??
Zadnjih dana sam se malo vise interesiral oko ventilatora koji su rasstrkani po forumu (case mod...., kucista i nap.., overclock.., ostalo...).
Mozda nebi bilo lose da se napravi podforum koji bi pokrivao ventilatore i kontrolere (ima spcr). Ako ipak ima premalo tema o njima nebi bilo lose da se svi presele na jedno mjesto. |
Da da !
|
Hm, mh, cmc...nemam pojma, kućišta i napajanja su mi logična za ovo, bar u ovakvom rasporedu. Ne bih otvarao samo podforum za ventove, malo mi je to blesavo..
|
Citiraj:
Mozda bi bilo najlakse "Kućišta i napajanja" preimenovati u "Kućišta, napajanja i ventilatori" i sve o vent seliti ovdje. Znam da to iziskuje malo vremena moderatora, ali bi se uveo red oko ovog i vise nebi bilo dileme kud staviti takvu temu. |
Citiraj:
|
ma dosta su kućišta i case modding.:)
|
Citiraj:
|
Da pitam usput, vezano za kućišta, hoće li bit šta od neke galerijice slika? Nešto se pričalo o tome, a vidim da ljudi svoje slike postaju u Kabljving đob ili onaj drugi popularniji thread :).
|
Pa mogli bi napraviti neku galeriju, mada da, toga ima i na kejbljiving job topiku, ali ako oćete, možemo komotno nešta napraviti pa da se to izorganizira lijepo. Ni problem.
Što se tiče ventova, nek se primenuje ovaj podforum kako je već netko prokomentirao. Glupo je otvarati još dodatni podforum. |
ili da se otvori podforum "hlađenje/a"..tamo uvaltii sve o coolerima...pastama..ventilatorima i inim riješenjima hlađenja :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo moj prijedlog (iako, kao sto Hamm kaze, ne bi bilo lose hladjenje skroz odvojiti u poseban podforum. http://www.max-save.org/thumbs/968408pprijedlog.jpg |
Citiraj:
|
"Hladjenje" FTW!
Tako je uglavnom na drugim svjetskim forumima - fans & cooling. Najcesce u jednoj kategoriji. |
Podržavam potonju ideju.
|
Definitivno memorije izvuc i hladjenja (+ ventilatori)
:chears: |
da, trebai bi:
hladjenje kucista i napajanja memorije puno bolje od sadasnjeg rijesenja |
hammov prijedlog najbolji
poseban podforum za hladenje |
Ja isto mislim da je Hamm dao najbolji prijedlog...otvoriti podforum "Hlađenja/e"...
|
slažem se :)
|
Citiraj:
Hm, i onda što ćemo? Nekako mi se osobno najviše sviđa nexusova ideja. |
overclocking i hlađenje najčešće idu zajedno, pa mi je ovo nexusovo najbolje nekako...
|
Citiraj:
|
I kaj su admini odlucili :)
|
Citiraj:
|
također potpisujem nex-ovo ali...
--- vodena hlađenja su ipak veća / kompliciranija sekcija i onda bi bilo prenatrpano sve pak o hlađenjima ( zrak ( tu i spada pasiva ) / voda ). S moje strane sve ok, al bi bilo još bolje kad se stavi i kod case moddinga : Vodena hlađenja: Jer ona nekako više tu spadaju. A i nije problem ( složeno jako ) to napraviti na forumu. |
da da i meni se najviše sviđa moj prijedlog :fiju:
|
ja sam isto za hammov prijedlog
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |