![]() |
Brzina downloada 2mbit u praksi
Imam sada 1mbit gdje je max brzina 106 kb/s da li netko od vas ima 2mbit pa da mi samo kaze kolika je njegova, hvala...
:chears: |
Meni na amisu na 2mbit ide najvise na 255kb/s , torenti oko 230
|
kod t-coma ocekujem najmanje ~210.. :) ima li tko da ovo potvrdi?
|
Citiraj:
|
meni na t-comu ide maksimalno 208kb/s sa rapidsharea
|
2mbit na metronetu 230kb/s
|
A kada će T-Com uvesti nove brzine,meni se čini da meni skida po starom?
|
2mbita na tkomu oko 220 kb/s
|
Citiraj:
kao i svake godine do sada, kroz 10. mjesec znaci neki ce dobiti prije, neki kasnije, no do kraja 10. mjeseca svi bi trebali biti prebaceni |
osim mene naravno koji zivim u najboljem kvartu a nemrem imati dsl2.. nevjerovatno
|
lagano uvode sve ce to promjenit ma ja bi bio zadovoljan i sa sadasnjih 320 koliko imam samo da to radi stabilno ***es 820 kad ne radi :D npr....
BTW imao sam 2mbit prije nego sto je preslo na 3 vuce max 220kb/s ja racunam da ce me prebaciti oko 15 ovog mjeseca nece to biti prije 100% bar za osijek |
Citiraj:
|
ja sam s Juga 2 (Osijek) i prebacili su me na 2 Mbita.
brzina od 205-210. |
2mbita na optimi 230KB/s.
|
na optimi drži dobrih 232kb/s na rapidshareu
|
T-Com:
1mbit - 110-115kbs 2mbit - 220-230kbs 3mbit - 330-340kbs Isprobao sve tri brzine u razlicitim uvjetima, http/torrent.... |
Meni je na 3Mb max brzina oko 310-315 kbps, prije na 1Mb je bila 107-109.
Sve ovisi kakva ti je linija i koliko si blizu centrale. |
Tocno tako. Da ne govorim kakvih ce sada tek biti oscilacija kod onih koji po ugovoru budu imaili 8 odnosno 16mbita vezu. Jer to je sve "do" odredjene brzine, dakle s obzirom na situaciju u tom podrucju.
|
IskonDUO, 2 mbit nešto preko 250 daje max, varira od 240 do 260 (microsoft.com i torrenti...isto je).
Što je je, zadovoljan sam :) |
Evo samo jedna slikica 800kb/s u praksi heheh :D to je malo preperverzno za mene....
|
Citiraj:
:banned::banned::banned: |
Citiraj:
|
meni je išo 132kb/s na 1mbitnoj vezi jer sam blizu centrale
|
ljudi nema veze to napr da vam nesto pojasnim na torrentima da ce te nabit 800 mozda sa nekim filmovima i jakooo puno srece meni je ovaj graf normalnost i stalno imam tu brzinu non stop :) tako da nema nekih zabluda lako je nabit 100 ili 200 na torrentima sve preko 5 je umjece da nesto kazem rapidshare je najbrzi na faksu mi je drzao 8MB/s :D tako da se zna....
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
to kolika je brzina download-a preko torrenta ne odlucuje sreca, nego realni faktori UPLOAD=DOWNLOAD (ukupni upload svih seeder-a i leecher-a jednak je ukupnom downloadu svih leechera za pojedini torrent) i naravno brzina "last mile-a" Citiraj:
1. cekanje da download pocne (premium ovo nema ogranicenje) 2. file size 100 MB 3. 5 day bandwidth je samo 25 GB na premiumu 4. premium kosta 5. rapidshare je puno siromasniji sadrzajem i terzi za pretrazivanja 6. uklanjaju se "zabranjeni" sadrzaji ..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
sto se tice uklanjanja "zabranjenih" sadrzaja, tu bi se isto dalo raspravljati jer u praksi i nije bas tako... |
odgv covijeku koji je postao prije mene znaci odnosi se na centralu. moja greska okey
cuo sam za privatne trackere ali koliko sam upucne u to moras uplodat nekaj da mozes nesto skidat koliko ljudi koristi privatne trackere????????? (makar ga nikad nisam koristio jer nemam potrebe samo znam onoliko koliko sam cuo od prijatelja i okoline) ja govorim o obicnim torrentima koji je za mase da sa njime neces napucat brzine jesi ti negdje vidio da sam spomenio privatni tracker??? eto da te jos jednu stvar pitam jesi ti cuo za dc++??? brzi je od torrenta (govorim od obicnog ne privnatnih trackera) druga stvar RS se placa i imam premum doma... a to sto ti neznas nac na RS sto ti treba tvoj problem ja nadem sve i vjeruj mi na njemu nadem ama bas sve. samo treba znat trazit :) malo se raspitaj pa ces sam skuzit treca stvar ja nemam upload :) skidam isto ko i RS direktno sa servera od nikakvih usera. i slicno. preko 90% ljudi nije culo za news-e oni se placaju ali zato max speed non stop i nema limita 25gb i slicno... nema virusa i nekih gluposti da popusis i ostalo... |
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:55. |