![]() |
Winamp3 & Skinovi za doticnog
Ovo je nevjerojatno - nema normalnih skinova za novi winamp. Sve su neki svemirski, totalne konverzije koje nisu pravokutnog oblika. Imam ozboljnih problema oko prekoznavanja gdje je koji gumb na velikoj vecini skinova.
Naravno, opterecenje procesora je impresivno, ako zgrabim winamp i micem ga uokolo (sa BILO kojim skinom) opterecenje proca raste na 100% odmah. :rambo: Meni fale oni obicni skinovi koji ne utjecnu na performanse, lijepo izgledaju i funkcionalni su. Ako netko vidi nesto takvo, nek mi javi. Thnx. PS Da bas ne pljuckam cijelo vrijeme - moram priznati da mi se svidja dodatak playlisti. Pojednostavljuje managment velikom kolicinom mp3-a |
Nema veze. Dopizdilo mi je cekati svaki put kada pokrenem mp3.
Degradirao sam se u ver 2.78. Thnx na moralnoj potpori :D |
Citiraj:
|
ko da ima neke primjetne razlike izmedju tih 2.xx verzija medjusobno......
|
...ah, detalji...
|
Ovaj radi. Ja heppi. Ne mislim dirati.
|
Živijo WinAMP 2.xx
Slažem se , ne kužim ljude koji viču da je ovaj novi Winamp bolji od starog. :rambo: Osim tih problema s debilnim skinovima, kad je riječ o stabilnosti i pristupačnosti za rad (a to su mi definitivno najvažnije karakteristike), nema nikoga ni blizu Winamp dvojci. Stoga, :beer: u ruke, koristim dvojku i nadam se da će kreatori trojke doći sebi.
|
Re: Živijo WinAMP 2.xx
Citiraj:
|
Re: Re: Živijo WinAMP 2.xx
Citiraj:
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |