![]() |
Besplatan radio broadcast
Ej, bok...
Dal znate za koji free radio broadcast, da mogu podic svoju stanicu te da ne trebam nuzno uploadat pjesme, vec da mogu odabrat sa te stranice koje bi ser vrtile. |
jedan od mojih jos uvjek nerealiziranih projekata http://listen2myradio.com/pirsum.php?radio_id=13466
besplatno je, vidis kak zgleda, mozes svoj banner uploudat... ti strimaš pomocu shoutcasta i winampa, a slusatelji biraju player u kojem ce otvorit stream. ja sam u pocetku imo dosta problema sa odnosom kvalitete i brojem slusatelja, dosta je trzalo, skoro pa se nekvalitetno pokazalo... ali opet besplatno je a tada je taj server bio u izraelu a moja tshit veza ispod megabita... slali su mi do danas dosta mailova da su poboljsali kvalitetu i uslugu na razne nacine, a sada sam vidio da su dodali i U.K. server sto nam je blize nego izrael a i tshit dize brzinu... vjerujem da je to solidna usluga bez ikakve naplate, makar jos nisam testirao no za to cekam da mi dignu brzinu u krapini :) p.s. dosta je zeznuto solo ostvarit neki, drugima zanimljiv, sadrzaj za slusati pa se slobodno javi, mozda mozemo ideje razmjenit il tak nekaj. |
Pa ne bi bilo lose... Razmislim jos.
Imam ja svoj server, zakupljen pa... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45. |