![]() |
Laptop za studenta do 6000kn
Bratovoj curi trebam preporučiti neki laptop do 6000kn koji bi joj služio za internet, pisanje i slične studentske poslove. Možda za pokrenut neku stariju igricu, ali grafika je na zadnjem mjestu.
Najvažnija je kvaliteta izrade, pa autonomija i jačina komponenti. Dakle traži se neki best buy. Brat mi je spomenuo Toshibu kao kvalitetne laptope, ali to baš nije moje područje pa... Trebao bi biti iz nekog shopa koji ima poslovnicu u širem centru Zagreba (da se može doć tramvajem) ili iz HgSpota. |
Imaš jako dobru ponudu u Ve-Milu: HP 6715b
Ako kupuješ na Amex, imaš još 5% na nevedenu cijenu (cca 5.162kn). |
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5500090
2sick_boy: Krivi link si stavio ;) Moja preporuka: isti laptop... HPovi su poznati po kvaliteti ;) |
Ma, nešto im ne valja to s direktnim linkovima (sad ni tvoj ne radi).
Uglavnom, radi se o ovom laptopu: Šifra: 5500117 Naziv: *HP 6715b GR794ES AMD Turion64 X2 TL58 1GB 160GB 15.4''WXGA X1250 DVD RW DL WiFi BT FreeDOS+HP torba Cijena za keš: 5.449,00 i još ima akcija na Amex, pa dođe 5.162kn i nešto lipica (ja danas kupio). |
nego, moze to pokrenut ET:QW, barem na low...???
ne trazim gamerski laptop....samo sam mislio da bi bilo zgodno ako bi ga mogao pokrenuti na low....:fiju: |
PUNO hvala na informaciji. Do kad traje akcija (valjda do isteka zaliha:stoopid:), ali kolko bi to još moglo otprilike trajat.
Inače sam ciljao na Core2, ali valjda će i Turion biti ok. |
PUNO hvala na informaciji. Do kad traje akcija (valjda do isteka zaliha:stoopid:), ali kolko bi to još moglo otprilike trajati?
Inače sam ciljao na Core2, ali valjda će i Turion biti ok. |
Pošto si student onda će ti bilokakav laptop sa Intel GMA 950 , min. 100gb HDD te 1gb memorije biti i više nego odličan za ono što si naveo.
Prije godinu dana sam tako isto kupio HP 6320 sa Celeron procesorom,100gb HDD,1gb memorije i Intel grafikom te ga platio cca 4500kn.Sve u svemu - služi me i više nego dobro za ono što si i sam naveo. Preporuka : HP 6715b GR794ES - kao i dečki kaj su ti gore preporučili :D |
Ako pogledaš prvi post, nije to laptop za mene, tj. ja nisam student, ali to je sad manje važno :D
Već sam preporučio ovaj HP i sad je odluka na budućoj studentici. Inače, laptop se meni osobno jako sviđa. Slične komponente imaju i do 3000kn skuplji laptopi i stvarno je isplativ. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |