![]() |
Najbolja kanta
Ajde dajte mi par slika ...... (ak vam nije bed) .... kučišta koja su po vama najjebenija ... ono stvarno zakon
|
|
Citiraj:
Mislim , imal sam prije bržu ali sam ju prodal susedu da si kupim još bržu pa sad trenutno koristim tu kakvu ti imaš na sliki:) |
Citiraj:
ovo je dovoljno brzo:) |
Najjebenije je po meni GT-ovo kućište
|
Citiraj:
|
|
|
Hehe. JNC.
Ma moje je kuciste najbolje. Samo sto nemam fotica da ga slikam. Ma u biti nemam sta slikat jer je sve onako na stolu http://fly.srk.fer.hr/~core/Anime/fo...ons/busted.gif . |
Citiraj:
|
thermaltake
upišeš na google pod slike thermaltake xaser III V1000A i uživaš u ljepoti
|
Re: thermaltake
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni osobno su Xsaseri izrazito ružni.
|
lol ujoma ! ajde mi nadi kuciste bolje kvalitete od Xasera. Ali s tim da ima 7 ventova , potenciometar i da nije prek 1100kn! :beer:
|
Re: Re: thermaltake
Citiraj:
svak ima svoj ukus, ali thermaltake je među najkvalitetnijim kučištima. navedi mi neko koje je ljepše, bolje i kvalitetnije. |
Citiraj:
da, ali za to ipak trebaš bit vješ, jer svaki mali krivi rez ti sj..be sve |
Citiraj:
Kad smo vec kod toga, nije problem naci kvalitetniju zamjenu za bilo koji proizvod iz Thermaltakeove ponude... Druga stvar je sto Thermaltake proizvodi na testovima daju dobre ili cak natprosjecne performanse uz nisku cijenu - ali ce kupac to platiti kroz vecu buku ili sl. Drugo, Thermaltakeova ponuda nije originalna - isto kuciste sa drugacijom prednjom maskom mozes kupiti u Linksu za manje novaca pod imenom Casetek. Trece, ljepota je osobna stvar, meni se ne svidjaju. Kvalitetnija kucista su Antec, Chieftec, Cooler Master, Lian-Li... Info Gama je svojedobno imala Aspire X-Superalien koji je za manje novaca nudio aluminij, fanbus, prozor, 5 ventilatora i koji je po mojem misljenju bio bolji proizvod od Xasera. Jedino sto priznajem Thermaltakeu da su im proizvodi sve bolji i bolji, te da ce mozda jednog dana i oni postati cijenjeni proizvodjac hardwarea. |
Re: Najbolja kanta
1 privitaka
Citiraj:
|
Andro netribaš na svaki topic stavljat sliku svoga kompića i odgovartati totalono slično otvoria si i topic a u njemu nema ništa: giljotin
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |