![]() |
Odlični bacgroundovi za komp
Evo na OVOM linku imate odlične slike za background svojeg kompa.
E i da , usput ak mi neko more reči u kojem programu su delane te slike? na toj stranici nisam mogel najti program , jer ih ime preveč za razne stvari kaj se tiče izradnje tih slika pa nisam mogelnajti baš onoga pravoga :rolleyes: |
ajd da i ja ubacim svoju inspiraciju...
DeviantArt tu je sve što se tiče ujetnosti, i meni jako paše. |
www.visualparadox.com
to mi je #1 site za wallpapere |
za prva dva znam, za treci neznam
fala :beer: |
ali meni se neka čini da moj ipak ima najljepše slike , kaj se tiče prirode :p
|
Ma visualparadox je za ove zakon:D
Ma šalim se svako ima svoje, ali moje je moje:D Iako to nije moje:D evo baš sada mi je skočio +5v na 7v:( |
Suum cuique placet :D
Onaj ko zna latinski bu znal ke sam rekel :) |
E sad nečeš vjerovati, ali ja trenutačno učim latinski jerbo mi je sutra zadnji rok da odgovaram staro gradivo bez novog! Znači sva vremena aktiv+pasiv+sve deklinacije+riječi do 33 vježbe!
Latinski sutra 1 sat, 8.00 da imao sam jedan na polugodištu, ali to je tako kada je prosjek razreda između 1.9-2.2 |
Kod nas su neki na kraju 2. gimnazije na zadnjem satu latinskog bacili knjigu u smece. Profa se samo lagano nasmjesila :D
Jedino kaj sam zapamtil je par izreka. Naj se bojati brzo bu ti to izhlapilo :D |
Citiraj:
ej vudu imaš napisano di sve te pizdarije za dekl,konjugacije,vremena? |
Ti bokca pa kaj vam je tak latinski teški:confused: , pa ja ga rasturam , bolje ga znam nego hrvatski :p
jer iz latinskoga imam 5 a iz hrvatskoga 2:p |
Citiraj:
nego,šta znači ta izreka? i jel imaš popis onih nastavaka za konj.,dekl.,i vremena? koji si razred? |
Ja sam sad drugi razred matematičke gimnazije , trebal sam biti 3 ali me je profa iz fizike voljel i odlučil da me još malo zadrži u prvome pretprošle godine.
A izreka znači svakomu "Svakomu se svoje sviđa" a kaj se tiče deklinacija i slčnih gluposti mogu to danas poslje škole skenirati pa tu postam , jer zde moram kuriti u školu . Postal bum to danas oko 8 sim pa si pogledaj ak ti bu rebalo |
Citiraj:
s fizikom nemam nikakvih problema,skužiš na satu o čem se priča i kako šta... zatim za test napišeš formule na kalkulator i mir,imam 5,dok latinski pišljiva 2-ojka... spušio sam prije nekoliko tjedana komada iz usmenog,nisam znao do deset brojat...... aj pošalji... |
O težini latinskog samo ču ovo reći: gimnazija sisak
Nemam ja napisane deklinacije i konjugacije nigdje, to učim iz knjige, napisano imam samo pravila i posebnosti. E, da ispravio sam danas latinski :) I meni pošalji to ako možeš, možda bi nfurao neku trojku za kraj. |
ma i ja sam iso u gimnaziju i latinski je bio ok, profa je bila zakon i imo sam 4 makar nisam znao gramatiku nista, samo rijeci, prijevod i malo uzrecica :beer:
|
vi kej očete da vam to pošaljem pošljite mi na PM svoju adresu na koju da vam pošaljem , jer ima 9 ili 10 atranica skeniranih.
To sa skeniral onaj Memento latinskog jezika , nutra ima sve , i ak to znate morate imati 5 na kraju :p E da , to vam pošaljem poslje Band of brothers koji buju upravo sad počeli :o |
|
Citiraj:
|
E, jesi vidio? Sve sortirano, posloženo, besplatno, masu toga... Ne možeš vjerovat. I formata 2-3 za svaku sliku. Samo šta ti još ne dođe doma postavit sliku na ekran.
|
E hvala na linku dao sam ju u svoje favorites,zbilja super radova ima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |