![]() |
Što mislite o Mobitelu Nokia 3250,pohvaljen za zvuk od Chemical Brothersa!!!!
2 privitaka
Recite mi mišljenje?
|
takodjer, cuo sam da je opremljen B&W driverima i dual Pass aleph 5 monoblokovima, uzitak zagarantiran
|
Ne kužim samo kako iz tako malog zvučnika može poteči toliki zvuk i to sa basovima!!!
|
dobar mobas :D
al ja osobno nebi dao tolko para za mob pogotovo ako je od drugih bolji samo po zvuku |
Neznam tko če mi vjerovat ali ja sam ga evo sad dobio za 600kn od nekog lika,prvo sam mislio da je oštečen i l nešto,kad ono kao novi radi sva oprema u kutiji garancija još 4mj i još kartica od 1gb!
|
jedan moj znanac je kupio isto za smiješnu cijenu neki siemens prije godinu dana ali je imao slova na tipkovnici na arapskom :) sva sreća da je imao engleski jezik
|
Meni je sve normalno zasad radi završeno,e zvuk ***enooo dobar!!!
|
pa to je jeftinjara :D
nadam se da je sve u redu s njim |
Zasad je ok!!:goood:
|
Jel taj symbian pouzdan?
|
da zas nebi bio pouzdan ?
|
pa neznam zato i pitam
|
onda kako Aleph-ovi sviraju?
...cuo sam da je rupa na 74Hz:stoopid: |
Ma ***ote bolje nego na radiu sa bassovima!!!
|
jel mi možeš objasnit što je to točno ti monoblokovi i to što si rekao?
|
Koristi edit, nemoras stalno novi post rokat.
Monoblok je jednokanalno pojacalo, vecinom vel'ke snage (ak se ne varam), za B&W pogledaj tu. :D |
Hehe baš čitam 2006 na predstavljanju mobitela bili zaduženi Chemical Brothers,tao voli slušat muziku preko mobitela prava stvar,naviješ u busu i boli te kita!!!:D:D
Stvarno ja preporučam taj mobitel!!! |
Imam ga i ja...Prezadovoljan sam s njim :)
|
Citiraj:
Citiraj:
sorry, al morao sam, bassevi i zvucnik na mob-u:lol2: btw, Aleph 5 monoblok, 30+Kg i 60W:kafa: |
e samo mi se nakuplja prašina ispod ekrana,neznam jel se može lako rastavit,ima neka 4 šarafa ispod!!!
|
Jel mi može tko pomoči uzeo sam bluetoot usb adapter i neče mi ga sinkronizirat sa pc suite,neznam zašto,imam neke thosiba drivere za bluetooth tako sam dobio uz njega!
|
Prodao ga za 1400kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |