![]() |
Samo kratko u vezi dostave (adm) ?
Ak znate kako adm dostavlja (van zg) kurirskom sluzbom ili postom?
Jer vidim kao pise 25og isporuceno a danas je 27i pa se nadam :) Imam crve u guzici pa zeljno iscekujem da mi stigne hehe :fiju:, ali nesto je kisno vrijeme pa se nadam da je zato mozda malo "sporije" al da ce mi doc danas :D ?? Uglavnom, ako je kurirska sluzba poslje koliko sati da se vise ne nadam? |
Meni je adm poslo Overseasom i doslo mi je nakon 2 ili 3 dana nisam siguran!!
|
Overseas nije baš prebrz što se tiče fizičkih osoba, meni je recimo dostavio iz linksa tek oko 15-16h.
|
Hvala na promptnim odgovorima decki, malo ste me utjesili :respekt:
Overseasom mi je iz linksa stiglo ono narucio sam u ponedjeljak u srijedu je bilo kod mene (u puli) i to u 10 ujutro je dosao lik. Ali nisam znao kako stize iz adm-a, ali dobro ajd ako znaju dostavit i do 16h onda se valjda mogu nadati da ce stic danas :) btw: sta ti to znaci sto se tice fizickih osoba? mislis da pravne osobe imaju "prioritet"? ako da onda jos jedna stvar da se nadam da ce prije stic hehe:goood: Nadao sam se da ce mi stic danes jer mi je lik iz adm-a rekao ako uplatim u pon da ce mi stic u srijedu, ali posto sam ja uplatio u utorak nadam se danas, ali bumo vidjeli...strpljen spasen :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |