![]() |
gdje kupiti ploču aluminija ili nekog drugog lima?
hvala
EDIT: ja sam iz splita :goood: |
nisi jedini kojeg to zanima. tu po forumu sam saznao gdje ima u rijeci, al i dalje neznam di ima u Zagrebu.
|
Probajte Merkur maloprodaju, znam da u veleprodaji imaju limova kakve god hoćeš jerbo sam radio u njihovom skladištu.
|
Super topic, ubacit cu se :D
Zanima me gdje u Osijeku mogu uzeti zeljezne profile, trebaju mi valjkaste i pravokutne cijevi i zeljezne plocice debljine 10mm recimo. Nista preveliko ni na velike kolicine. |
u Zg ima za kupit u Strojoprometu, a nalazi se gdje je bivsa cementara u Podsusedu!! Ja sam kupovao perforirani lim ( s kvadratnim rupicama) i ploca 2x1 m je kostala oko 200, 250 kn!
|
Bilobrkster možeš pogledat u Brodomer**** ali onoga u Stobrecu.
|
Lima ima svagdje ali aluminija baš i ne i jos da režu po mjerama. Bio bi presretan da nađem u Zg-u. Obišao par radnji i pitao al niti oni imaju a niti su znali di ima. Čovječe da toga nema u Zg.:D
|
Ja sam našo u bauhausu alu ploče, te razne mrežice (perforirane limove)
za ove pune nisam ni gledo cjenu ( jer su mi trebali samo perforirani) al znam da je bilo čistih i onih sa diamond teksturom. O.d perforiranih ima 6-7 vrsta. Uzo sam na kraju čelični perforirani 250x500 mm kosta 23 kune , alu košta barem duplo više. Sad ja neznam jel ima bauhausa u Splitu, ak ima pa ti vidi :p |
esss idem pitati staroga di ima aluminijskih ploca za kupiti :D
|
daj saznajte gdje ima da se reže po mjeri aluminij... :)
|
isprika zbog necroa
isto pitanje: trebam ploču aluminija (ili nekog drugog mekšeg/tankog metala), 18x40 cm jel zna netko gdje da pogledam, osim u bauhausu (nije bi baš usput...) hvala |
Možda da se pogleda kod građevinskih limara, fušera ili kod radnji svejedno.
Moj tata je limar i kolko je kod nas došlo ljudi zbog sitnih limova od aluminija, pocinčanog do bojanog lima... i da, još im je stari fino izrezal željenu veličinu i svi su dobili zabadaf :) |
Sve debljine alu ploča imaš u Metalmineralu u Kerestincu, www.metalmineral.hr
|
Citiraj:
|
Sori na necrobumpingu no moram.
Zna netko di u Varaždinu ili najdalje Čakovcu mogu nabaviti perforirani aluminij ili bar lim? Trebam komadić od 30x50. |
Matrix u Vž prodaje svakavih metala, tamo prema sportskoj dvorani kraj Kitroa.
|
Misliš Matrex? Bil tam al neda spod 10m^2. Kao ne isplati im se na malo.
|
Ma da Matrex.
Kupoval željeznih profila raznih kod njih, minimalno je bilo 6m u dužinu pa režu na manje. Negdje sam nabavio inox lim rezan na 10x10 cm, moram se sjetiti gdje, pa možda imaju i alu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |