![]() |
Daltonist?
S njuza: link
|
Auuu što je spooky , NE :o
btw vid 5/5 |
Citiraj:
|
ja otprije znam da sam daltonist.
.. i totalno sam se splašil ! |
ja fulo zadje mislio 13 a ono 73:D
edit: nisam mislio nego sam vidio 13:D :D |
Vidim normalno. :D
Sve sam pogodio. Samo na zadnjoj nisam nista vidio (ona baaaaas zadnja..... a mozda i netreba nista pisati). |
Ja sam isto vidio 13 :D
|
Ja sve vidim!:D
|
Hund materrrrrrrrrrr , neko mi je dužan novi bežični miš , jer ovaj moj je upravo završil u 1000 komada nakon one babe.
To mi je več 2 miš koji je tak prešel :rambo: Prvi je prešel za vreme igranja AVP2 kad mi je iznenada skočil alien h mene :rolleyes: |
Pa šta će ti miš.Još uvijek na enterprise nisu uveli telepatski način komuniciranja?Baš me zanima jel koji case modder daltonist.Onak napravi ultra super kućište i onda ga jadan prefarba u kričavu rozu umjesto neku ludu crnu..:D
|
Citiraj:
a kad je neko stvoril golu Borg Kraljicu ( to sam bil ja , nemojte nikome reči) izgleda da se je stari picard napalil ali nije mogel u akciju jer smo ga svi gledali , i onda je on sav isfrustriran to nama do daljnjena zabranil:( :mad: |
E ali ljudi zde bez zafrkancije :rambo: :rambo: :rambo:
Ja čem novoga mišaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :p |
postaj sliku razbijenog misa:D
|
Citiraj:
ali bum slikal sutra i nakon kaj razvijem sliku postam tu. Samo me podsjetite da ne zaboravim:beer: mislim , tolko o meni i tehnologiji , danas sve puno tih digiča a ja još uvek škljocam sa starim nekakvim majmunom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Joj, ma u slici nije ni fora, treba zvučnike do kraja odvrnut pa buš vidio kako ćeš se usrat.
|
Citiraj:
Niste pazili... |
Io vidio fajn, a na zadnjoj slici nema ništa. Mislim, nije broj. A koka koja dođe nakon toga je mrak.
|
5/5...a zadnji "broj" izgleda ko 7...al ima i strašnijih stvari...ono sa pjesmicom od nekog taljibana mi je 4a...:beer:
|
Ja sam se mislio između 73 ali sam ipak stavio 13,a ostale nisan ni gleda:D ,primjetia san da jelink,ali sam brzo kliknuo.A kad sam vidio(i čuo) babu otrča odma u drugu sobu,baš san se usra:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01. |