![]() |
problemi sa torentima.upomoć!!!!
koristim utorent klijent i ne mogu napravit forwarding portova.probao sam sve portove međutim izgleda da mi ne radi nijedan.kad testiram port forwarding piše mi da je taj port zatvoren i neki error mi izbaci.naime rade mi torenti prvih pola sata i onda mi se sve sruši i zaustave se svi downloadi.inače koristim adsl i metronet mi je provider.zvao sam podršku međutim nisu mi znali pomoći.ja sumnjam da je do rutera nešto.modem mi je thomson speed touch 780 wl.
zna li neko možda u čemu je problem? |
Kakve veze tu ima uTorrent? U njemu odredi neki port od 49152 do 65535, ali da nije random, i onda taj port upiši u router pod stavkom port forwarding, tunneling, NAT ili kako se više zove u tom routeru...
|
Citiraj:
bilo koji od ova dva linka, svejedno je .... SpeedTouch716WL Speedtouch780v6 |
probaj odabrati port manji od 9999 jer je i frend imao isti problem i niti jedan port iznad 9999 nije radio...
|
Ja na SpeedTochu nemam nikakav forwarding i utorrent šljaka kako treba. Za razliku od njega, emule mi radi probleme.
|
ozbiljno :eek: onda vam je iskon stvarno ogolio routere
|
Citiraj:
|
trotlam trotlam torente... kaj neznate... to je omiljena pjesma iskonovaca.
|
Citiraj:
S povremenim izletima do 400kb/s... http://www.imagesforme.com/thumbs/4173iskon_torrent.png |
iskon nis ne trotla, 90% vremena ide preko 800kB/s a voli potegnut i brze 995,1005... tak da trhrotling teorija ne stoji.
http://img233.imageshack.us/img233/88/iskonvc6.jpg |
isključi firewall u routeru, ionako imaš (valjda) u win firewall, u kojem naravno imaš otvorene portove za torrent program koji koristiš
|
Ovako, koristim µTorrent i brzina mi uglavnom ne prelazi 10 kB (a ima dovoljno korisnika sa traženim fileom). U čemu je problem? E i onaj port kod inicijalizacije programa nije prikazan kao otvoren tj. javlja se nekakav error. Ima kakave veze to da koristim domski internet (Sava).
Kako to rješit? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |