![]() |
Cooler master
Zanima me gdje kupiti
ovo ? Došao sam do dućana www.microline.hr ali ne vidim da ima?! Zna tko kaj o ovome i koliko bi to došlo? |
kvark, 270kn ako se ne varam! btw jako mi se svidja, brijem da cu i ja piknuti jedan :)
|
Fakat lijepo izgleda, možda i ja uzmem jedan:rolleyes: Košta oko 320kn u Kvarku.
|
Ma zgleda mrak uzimam ga ziher! :)
Thx guys |
Hehe, a snimite ovo :beer: :gringo:
|
Najprije sam se uspio suzdržati da ne pogasim link kad sam vidio Tt logo, a onda skužim da sam vidio tu glupost prije jedno mjesec dana kad sam tražio potenciometar panel za ventove.
Only in America...:burn: |
A sta sve nece izmislit, jos malo pa ce bit automat za kavu u kompu.... :)
|
Kakva glupost? To je najkorisniji TT-ov proizvod ikada.
Vama poluinformatičarima koji ne pušite to je možda glupo, Ali nama zakon. Odmah bi kupio ako bi mi uspjeli dokazati da će mi se temperatura proca popesti do točke kada rikava. To im je do sada, bez greške, uspjevalo. |
lol :D
a ste vidli upozorenje na dnu stranice za amerikance : Do not touch cigarette lighter after it is heated :clap: |
Čuj, RAK, dosada im je uspijevalo, zašto bi sada prestali sa tim impresivnim nizom?:D
:rambo: TT |
Isuse, kakve gluposti. Još samo da izbace 5.25 slot aparatić za prezervative.
|
Citiraj:
BTW Jel ko kupio USB punjač za mobitel? |
|
Prije nego kupite Musketeer, procitajte nas clanak...
|
Citiraj:
Onda je komentiral RAK-ovo viđenje stvari, pa sam komentiral da je RAK šaljivđija :D Sad kad si malko razmislim .... beverage holder = NE PEPELJARA već držać pijače/pive :eek: E, to već ima smisla :D Fino pivčugu u tray - pljugu u gubec - pepel na pod :beer: BTW - IMHO mušketirov problem s molex konektorom je SRAMOTAN :fuming: |
Je stvarno je probljem sramotan! :grrr:
Proćitao članak i stvarno aerogate roxa !!! |
Da Aerogate postaoji u bež boji, ne bi sekunde razmišljao. Jel netko zna kvalitetni control panel u bež boji?
|
Citiraj:
Ima ga Mitzek :D Mamino zlato me tak slatko nazval da mi ga utrlja u nos :D Ali neka .... Bog sve vidi, samo kaj mu je dioptrija malko off :rolleyes: |
Zna li netko možda neke jeftinije varijante od Cooler Mastera?
Nije bitan neki LCD, trebam samo 2 potenciometra i lijep panel. Spire nije loš,bar mi se čini. Ovaj aerogate je zakon al je preskup za mene. Imate li kakvu preporuku u normalnim cjenovnim razredima? |
Pa imaš ga za 240 kn
|
240? Gdje? U Kvarku?
Eh da mi je znat hoće li u ST biti po toj cijeni:confused: |
E moj majstore, Split ti je provincija. Tu ćeš platiti +50kn Overseas ili nekog drugog prijevoznika. Ili kupi robe u vrijednosti većoj od 1000kn i stiže mukte.
|
Citiraj:
|
Ali nema nigdje bež controlera... ali glavno da ima plavih i srebrnih i crnih... :fuming:
Zbilja, jel ima negdje u Hrvatskoj za kupiti bež kontroler? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa dobar ti je i sivi :D Btw Paske kaj si se fotkao za pasoš? :clap: |
Citiraj:
Jučer je već bilo oko tel računa :eek: Bit će :argue: pa onda :rambo: , a ja :burn: |
A moja je dobra. Još ja prigovaram da puno priča na telefon (nekih 60-80 kuna mjesečno), a moj račun za net izađe preko 400.
Al', pa to je net, ženo, kako ne razumiješ, America's army. Ma, aj' ti meni napravi sendvič i ne zajebavaj. |
Hehe, paske baš si to fino slikovito prikazo! :D
|
Pa kako onda da dodjem do ovog ljepotana?
Planira li netko od vas u ST ovih dana? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |