![]() |
Windows XP 64-Bit Preview
Citiraj:
|
eh nisam bas toliko bogat da ih kupim cim izadju jel ipak nece biti tak jeftini:rolleyes:
ti ces dat par tisuca kn sam zbog brzeg kodiranja:D |
e ljudeki , da mi samo nekaj velite :rolleyes: , na tim 64bitnim windowzima se more vrteti 32 bitni softwer. Mislim , nije mi to jasno dal more i nemre , jer ak 64bitni proc more vrteti 32 bitni software onda bi valjda i ti windowtzi trebali vrteti takav softwer.
|
Citiraj:
Naravno.... |
Ako vrtis 64-bit XP na 64-bit masini sve je super 'osim' nedostatka programa i drajvera. Ako vrtis 32-bit XP na 64-bit hardveru onda ne dobijas 'nista' jer masina ne radi punim kapacitetom za koji je predvidjena.
Druga razlika - AMD vs Intel Kad radis sa 32-bit programima na AMD masinama mnogo ce kilavije ici nego sa Intelom jer ovaj ima bolje hardverske emulatore koji rade bez problema sa 32-bit programima tako da to ne utice stetno po memoriju. Sve u svemu rano je jos za prelazak na 64-bit sisteme. Mozda za jedno godinu dana... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, fakat. Kaj ti Max briješ?
|
nadam se da ce "novi" windowsi biti bar u rangu xp-a sadasnjeg...
toliko o mom optimizmu :D |
Citiraj:
|
Ide mi na k. ignoriranje Win64 vecine proizvodjaca hardwarea, kao da su jucer izasli, a da ne govorim da su mogli razvijati drivere u isto vrijeme kad su radjeni i sami windowsi. Kako je nVidia mogla imati drivere, istina u beti do nedavno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |