![]() |
Brzina u poznatim ustanovama...
Jeste istestirali brzinu igdje?
Evo, iz MIOC Gimnazije, XV. Zagreb... http://www.speedtest.net/result/186970084.png Prema serveru u ZG mi veli vise od 25 MBps, ali nece testirat upload pa ne mogu do rezultata... :chears: |
To je vjerojatno od Carneta. Oni imaju velike brzine i prije koju godinu su poceli dovlacit optiku do skola.
|
Redovito obilazim masu škola (posao) i vidio sam do sada od običnih DSLa, običnih brzina do ogromnih, tipa ovo gore, par MB DL, lijepo je njima :)
|
Citiraj:
|
Evo s mog faxa, ACMT dubrovnik... ali đabe mi kad je sve blokirano, od torrenta preko mirca do p2p. :)
http://www.speedtest.net/result/101842899.png btw. ni meni nece testirat upload preko Zg-a, a download je daleko veci |
Citiraj:
|
Ma sve znam... njesra...
|
Na Maribor sam testirao, ispala mi manja brzina od ove...
Prema ZG ne znam zasto nece upload... Ali garant je vise od 25 MBps, dolazilo je i 26, 27... A stalno neki ljudi na netu. |
A ovisi s kog kompa mjeriš, npr ja na računalstvu u Ruđeru imam oko par mbita dok oni kiosk kompovi imaju par megabajta
|
Citiraj:
|
A jel te mogu ikako skuzit?
Koji tocno si fajl downao, odkud i sa kojeg mjesta? |
|
|
evo meni s faksa(tvz)
http://www.speedtest.net/result/197025593.png EDIT: iz zg povuce 20MB/s(barem je danas tak),ali nece upload |
|
Citiraj:
U Miocu je veza 100mbps, to pouzdano znam, pitaj admina ili nekog profesora informatike ;) Optika direktna na carnet. Prebrutalno. A portovi svi odreda zatvoreni. I sere upload skoro pa svugdje. Naravno da je realna brzina neta kad je gro kompova odjednom na netu, no fora je i u C02 kabinetu di se vrti eMule i uTorrent samo tako :goood: |
|
Citiraj:
Hvala... C02 kabinet. Pa kako ste pokrenuli tamo, to je za profe? Ili Batcha malo skida sa neta neke stvari. Zna se desit da mi rjesavamo ispit, a ona gleda nekretnine u kabinetu. :goood: Ja skidam sa Rapidsharea. |
Zasad sam prvi :D
Nego mogli bi i listu tko je bio na najbržem netu u nas :p |
Citiraj:
kolega ovaj test brzine nije ok, brzina je puno veca moguce da je bilo zagsenje interneta nadam se samo da vi niste jedan od onih koji pokusava skinuti internet i spaja se na switch u buksi ;) |
Citiraj:
Ako nis drugo, slijedece godine mi je 20 godina mature. :stoopid: |
hmm, stavljao sam već bio speedtestove, ali ove godine su mi skinuli brzinu u odnosu na prošlu(???) isto carnetova optika, direktno u školi...
|
Citiraj:
|
ne bi trebala bit, jer ako se ne varam, onda se više ne bi moglo na carnetov bwm... provjerit cu jos, ali mislim da je ipak carnet... ipak je to srednja škola...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jep, prije ce bit metronet, nego vodatel...
|
Pa, Metronet je kupio Vodatel pa vam dođe na isto...
|
A jeste me nasli sad, optika je povucena od Vodatela jos 2004e koliko se sjecam +/- godina. A posto je Metronet kupio Vodatel naravno da sada ide preko Vodatela. Bez tog ugovora Vodatel Carnet ne bi puno vrijedio Vodatel jer sve sto su radili poslovnim korisnicima su sfushali...od McD do raznih wireless linkova po bankama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |