![]() |
Diskovi na akciji
Molim da se u ovoj temi napomenu isključivo diskovi koji su na akciji u nekim trgovinama iz Hrvatske. Linkovi na trgovine izvan Hrvatske će biti obrisani jer nemaju previše smisla. Sva ostala pitanja, testove i prijedloge postajte u za to predviđene teme.
Hvala. |
Zanimljivo, nazalost, nece me bit u Zagrebu i morat cu to propustit :(
Zna li netko o kojem se tocno modelu diska radi? Citiraj:
|
Akcija 500gb hard u linksu
Nadam se da ovime ne krsim nikakvo pravilo, nije mi namjera nikog reklamirat, nego sam se zadnji put sam zdero kaj nisam na vrijeme skuzio akciju, tak da ovaj put ziher ubadam jednoga
AKCIJA: HDD 500.0 GB SAMSUNG, SATA, 16MB c., 7200 okr/min Cijena za gotovinu 479,00 kn ovu subotu |
S obzirom da se tema "proširila" i na druge akcije i diskove (osim u Linksu), promijenio sam naslov u "Diskovi na akciji". Možete navesti gdje se povoljno može uzeti neki disk, samo bez spama i offtopičarenja. :)
|
Evo wd-a 640gb u Admu , cijena odlicna :
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5719 uzimam obavezno ... |
SUBOTNJA AKCIJA - 14.06 .2008.
AKCIJA: HDD 500.0 GB SAMSUNG, SATA, 16MB c., 7200 okr/min, za desktop Cijena za gotovinu/maestro/visa electron 479,00 kn AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE KROZ 24h ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE. HDD Desktop - Drive Configuration Device Location Internal Form Factor 3.5" Storage Capacity 500000 MB Supports Data Channel Serial ATA II-300 Installed Cache Memory Storage Capacity 16 MB Sector Capacity 512 B Rotational Speed 7200 rpm Average Rotational Delay 4.17 ms Average Seek Time 8.9 ms Track-to-Track Seek Time 0.8 ms Maximum Seek Time 18 ms Internal Data Bit Rate 135 Mbps External Data Bit Rate 300 MB/sec Non-Recoverable Errors 1 per 10^14 Mean Time Between Failures 600000 hr Start / Stop Cycles 50000 IDE Interface Connector Type SATA 7-pin |
Evo ja danas uzeo Samija na akciji u Linksu i dobio sam F1, kao sto sam i prije rekao da su u zadnje vrijeme tamo modeli od 500GB F1
Evo po oznakama na disku http://www.samsung.com/global/busine...3&model_cd=240 |
Samsung HDD 500GB SUPERAKCIJA
U potrazi ste za velikim čvrstim diskom kako bi napravili veliko ljetno pospremanje nakupljenih i nagomilanih podatka? Sada više nemorate tražiti dalje, Links ima odgovor na Vašu želju: Na ovotjednoj SUPERAKCIJI je: HDD 500.0 GB SAMSUNG Kapacitet: 500.00GB Sučelje: Serial ATA II-300 Broj okretaja: 7200 okr./min. Cache: 16MB Vrijeme traženja: 8.9ms Spinpoint T serija Jamstvo: 36 mj. I sve to po nevjerovatnoj cijeni od samo 452,00 kn. www.links.hr |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgleda da su se u Linksu uplašili navale na Samsunga pa je sada umjesto njega na akciji USB Corsair Voyager 8 GB za 169 kn (iako ni to nije loš izbor).
|
Nadam se da ce biti iduci vikend ta akcija :smoke:
EDIT: evo upravo mi potvrdili iz Linksa da su imali problema sa isporukom diskova, pa kad to srede ce biti opet :goood: |
Evo ja sad bio u Linksu i dobio Samija po 800kn a več pripremio 920kn :D
Tko ga je htio kupiti neka požuri :) |
Evo opet ovog čuda na akciji ali u malo skupljoj varijanti nego prošli put:
Citiraj:
|
Ajde recimo da je neka vrst akcije iako je jeftiniji samo 40 kn.
Citiraj:
|
SUBOTNJA AKCIJA - 08.11.2008.
HDD 750.0 GB SAMSUNG Spinpoint F1, SATA, 32MB cache, 7200 okr./min, za desktop Drive Configuration Capacity 750 GB Interface Serial ATA 3.0 Gbps Buffer DRAM Size 32 MB Byte per Sector 512 bytes Rotational Speed 7200 RPM Performance Specifications Average Seek time(typical) 8.9 ms Average Latency 4.17 ms Data Transfer Rate / Media to/from Buffer(Max.) 175 MB/sec Data Transfer Rate / Buffer to/from Host(Max.) 300 MB/sec Drive Reday Time(typical) 12 sec SUBOTNJA AKCIJA: 629,00KN EDIT: s ovim su samo sprcali one kaj su prosli tjedan kupili.. |
LINKS SUBOTNJA AKCIJA - 15.11.2008.
HDD vanjski 320.0 GB WESTERN DIGITAL, USB Passport WDME3200TE, USB 2.0, 5400 okr/min, 2.5", crni Kapacitet [GB] 320 Sučelje USB Buffer [MB] 8 Format 2,5'' Broj okretaja [rpm] 5.400 Jamstvo 24 mjeseca Cijena za gotovinu/maestro/visa electron 629,00 kn (inače 869,00 kn) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije nešto, al bolje išta nego ništa kome triba prostora... |
Citiraj:
|
Prema podacima sa Seagateovog weba, ovaj disk u Linksu na akciji je 7200.11, dakle, iz smrtonosne generacije :D
http://www.seagate.com/ww/v/index.js...&reqPage=Model |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je ovo trenutačno best buy
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5431 Ima tko kakvu negativnu stvar za reči o ovom disku? Mislim da bi trebal biti jako dobar izbor za te pare i vjerojatno ću ga kupiti...uglavnom svaki savjet je dobro došao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |