![]() |
Prestigio LCD Monitori P7220W ima ko misljenje o doticnom?
Ko sta naslov kaze ima li ko iskustva ili je probo doticni monitor.
http://www.prestigio.com.hr/products...onitors/P7220W ja sam ga vidio u Chipoteci za cca 2500 kn i po onome sto sam vidi cini mi se ok nisam imao vremena da mi ga skinu sa police i spoje na pc preko digitalnog ulaza (ljepo od njih sto su htjeli) pa prije nego ih odem opet davit jel ima ko da ga je vec probo u akciji (mislim na monitor) :D |
|
Imao nekada 17" nikad vise tu firmu u kucu, radije idi na samsung kao sto su ti vec sugerisali.
|
Citiraj:
ovaj model mi se (bar na prvi pogled) cinio skroz ok daj malo opsirnije opisi kako i zasto nije bio dobar pliz :) inace pikiram na 226BW (samsung) monitor mi treba radi: 1)igranja 2)igranja 3)igranja 4)malo filmovi 5)malo fotke i sve ostalo sta se inace gleda ili radi na kompu za po doma (crtaju se brkovi punici na slikama :D) |
Citiraj:
Uštediš 700kn, dobiš isti a čak i bolji monitor. :chears: |
Citiraj:
kuzi li ko sta je to toliko bolje kod modela 2232BW da je skuplji od modela 223BW (osim manje brzine odaziva tj 2ms kod 2232BW) |
Citiraj:
|
mislim da ce past 226BW
223BW je jeftiniji ali i nesto manji, sporiji a cini mi se inesto stariji uglavnom budem jos par dana njusio, pitao, testirao pa cu onda šopigirat :9 |
Citiraj:
Stariji ? :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |