![]() |
7600gt 6 pinsko napajanje
Dobio s 7600gt onaj kabel koji ide i grafu i on je 6 pinski, on se grana na dva molexa. Da li je dovoljan samo jedan molex ustekati ili je potrebno staviti dva.
U uputstvima ne spominje dva samo govori opcenito o ustekavanju molexa u kabel. Grafa je gainward 7600gt golden sample.AGP |
Dovoljno je jedan ;) Kod mene je tako stabilno radila X1950GT, tako da ce i 7600GT sigurno radit.
|
zar nisu ta dva molex za pass through ? dakle spajas na jedan , i to je za grafu , a drugi ostaje prazan i mozes ga prikopcati na neki drugi potrosac , odnosno nisu ista ta 2 , jedan je recimo 'muski' a jedan 'zenski'
|
nemojte me vezati za riječ ali mislim da su oba dva muska...
|
Oba su muska.
|
Kod mene 7600GT nema nikakvo dodatno napajanje.
|
Ustekam pa ne radi, ono crni monitor. Da li je napajanje preslabo?
Sve se vrti ali nema post-a... |
Pa probaj "oslobodit" jos jedan molex...Pa stavis dva(kao sto si i rekao da je predvideno)...Pa onda vidis dal radi...
|
Budem probal staviti neki radeon 9200, pa da vidim kak se bude ponasalo...
ili napajanje drugo da vidim kak se bude ponasalo... |
Kada budes stavljao obadva molexa potrudi se di molexi budu sa razlicitih railova ako je moguce.
|
Normalno, budem probal sve istekati, hardove i optiku i ustekati dva raila odvojena na grafu.
|
Citiraj:
|
Sve 5, stavio na 1 zaseban rail, malo pocistio komponente od prasine, napravio clear cmos i sad radi.
Dakle dovoljan je samo jedan molex na zasebnom railu. |
nije passtrough kabel i ima oba ZENSKA utora, jer imaju rupu a ne pimpek...
|
Stari imaju pimpeke i to tri komada, dok je pokraj njih zenska:)
valjda neka plavusa:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |