![]() |
Preporuka 160GB diska, bitna je pouzdanost
Molim preporuku nekog 160GB diska, kao sto pise u naslovu, najbitnije je da disk ne prdne i ne ostavi vlasnika na cjedilu jer ce na njemu bit prilicno bitni fajlovi.
Gledao sam malo Hitachi 160GB SATA iz Vemila, 3g garancije, 367kn za ca$h, zatim Samsung Spinpoint: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4659 i WD Caviar 160Gb SATA2 iz HGspota za 388kn. Seagate i Maxtor necu. Koji uzeti i zasto? |
Citiraj:
|
raid 1 i amen....:)
|
Imam dotičnog hitachija. E sad prošlo je tek mjesec dana što ga imam i da kucnem u drvo sve u redu!
|
Citiraj:
|
wd aaks serije ili samsung.
|
Ma znam ja da nema pouzdanog diska, nego trazim nekaj kaj je najmanje sklono da prdne prije reda... :)
Razmisljao sam i o raid 1, no vidjet cemo... Backupa ce u svakom slucaju biti. Zasad ima backup na DVDe... Odabir diska...hm. Sami i hitachi 2 glasa, WD 1. Na slici WD-a nisam uspio ivdjet koja je serija, Samsung je cini se model HD160JJ, a Hitachija sam jednog kupio, djubre se grije gore nego onaj maxtor koji mi se jucer vuzgal... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moj glas ide za Hitachija. Samsung...ne znam, osobno imam više povjerenja u Hitachi i u Western Digital.
|
Majn tu. Hitachi.
ili oćeš mog seagatea 160gb ata?:D zaje se:D |
a hitachi iz hgspota za 349kn ?
|
Rak rece WD, ja kupio odma 2 160tke i 2 80tke :D. Prezadovoljan 160tkama, 80tke jos nisam upogonio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |