![]() |
Ekskurzije PCE clanova
Posto u subotu (pekosutra) idem na ekskurziju u Spaniju (Ljoret de Mar) zanima me da li ima jos neko sa ovog foruma ko ce mozda sa svojom skolom ici na ekskurziju u navedeno mjesto. Pitam zato sto sam cuo od frendova koji su isli prije mene da tamo ima jaaaaako puno ekskurzija iz Hrvatske, pa ako neko ide bilo bi dobro da se vidimo i popijemo koju :chears: zajedno.
Ekskurzija traje od 22. do 29.9., u Ljoretu smo od 24. do 27.9. (bar mi se tako cini). BTW Ako ima neko ko je ranije bio tamo da kaze koju rijec, ako je zapazio nesto (sta bi trebalo ponijeti, sta ne,.....cijene itd...) |
Lijepo mjesto i plaža, obavezno ako idete u Disco idite u onaj sa HR glazbom uz plažu, bio sam tamo prije 5 godina, onda su cijene bile ko kod nas u trgovinama, ponesi cigare! Ne idem opet!
|
ja sam bio, do 1.9.
minimalno 200€, nikako ne manje, po mogucnosti sto vise jer je npr lacoste ducan über jeftin, 50% jeftinije najmanje (u nici npr.) tam ti je disko do diska, ima raznih vrsta, i raznih tema, neki su na vise katova... inace hrvati imaju u tropicsu besplatan ulaz i dobiju neku karticu s kojom dobijes popust u burger kingu i jos 6-7 ducana, a i cuga je jeftinija u tropicsu onda. al posto si iz srbije ne znam kako ce to ic, najvjerojatnije necete dobit to. colossus je zakon isto, londoner, da ne pricam o svakom posebno. valovi su preveliki:D, al je ***eno kupat se. |
sam 200€
ja sam u grčkoj ubio oko 450€ :D jest da sam pio ko smuk i žderao da bi se određeni članovi žderonja mogli sakriti :D |
ja sam bio tako davno da su jos marke bile i sjecam se da sam ih zbrobio 700 i jos nekih 100 funti koje sam nasao na cesti ispred jednog od klubova
|
heheh,i ja sam bio prije 3 tjedna tamo, sve super, cijene jesu malo vislje ali se da nekako prezivjet !
sve je super, pogotovo water world :D recimo za orjentir cigarete lucky strike su ti 2.40 do 2.50 eura... a kod nas u hrvatskoj 20 kn Fora je, disko do diska. takoder ti savjetujem da poneses min. 200 eura. tamo ti kriminal cvate i nikako nemoj nositi sve sa sobom, sakrij po sobi, u torbu itd... :beer: |
A na ulici ti prodaju bijelo, žuto i zeleno! Sweet Home Alabama!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam mislio da je ovo pokušaj grupnog odlaska na sajmove informatičke opreme/igara vani, te na naš info :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW Nisam iz Srbije nego iz Republike Srpske (jedan od entiteta Bosne i Hercegovine). Sto se tice para sa toliko nekako i raspolazem s tim da moram ostaviti 50€ da imam za popravak mobilnog kada se vratim (malo sam vise popio prosli vikend pa mi je ispao i slupao mu se display), uglavnom za pice ce biti, MORA:D. Citiraj:
Ovako nekako bi nam trebao izgledati dnevni raspored: dorucak opijanje opijanje rucak opijanje opijanje opijanje ...... dorucak .... (podrazumjeva se da nema spavanja :D, jedino "onog" spavanja :D) Citiraj:
Ovo za kriminal sam cuo, ali su nam za pare NAREDILI (ako se moze tako reci) da niposto ne ostavljamo u sobi. Rekose nam da bi najbolje bilo da sve pare nosimo sa sobom:stoopid: sto je i meni nekako glupo. Ono hodati po gradu sa 200-300€ u dzepu mi i vise nego ludo i glupo. Citiraj:
-Ne, hvala. Coca-Cola, Fanta, Sprite,..... :D |
Hmmmm, želi li netko ići u NE Krško? Treba biti grupni posjet, ja sam htio solo ali...:(
EDIT: Milentije, ne ljutiš se na uletu? Ako ti smeta, ja ću obrisati post. Makar sam isto htio otvoriti nekakvu sličnu temu. |
Citiraj:
može i tropics, ali preferiram ovaj prvi ;) prvu večer sam tamo 100€ spiz***, al se fakat isplatilo... probudio sam se u kadi :D :chears: naravno... kupovanje cuge prije ulaska u disko... jer inače su vam novčanici prazni za 2 dana :fiju: |
Citiraj:
|
Stvarno? Hmm super, treba nas još! :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da i ja uletim :D
2.10 ide se u Prag, uz Beč u kojem ćemo biti samo jedan dan. Većina ekipe ide, stoga nebi trebalo biti loše. Tutix jesi ti bio tamo nedavno, ako se ne varam? Pošto je Prag redovna destinacija srednjoškolaca, ima li 'ko kakav savjet, preporuku i sl. :) |
Nema tamo policije, a preko granice sve u šampone!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dosli smo predvecer na veceru itd, poslije toga u disco, to je i bila najluđa noc, bili do jutra, pa na izlet ujutro, spavanac u busu, cijeli dan hodanje, povratak nazad (spavanac mali) i onda dodemo na veceru i u disco.... i tim tempom nismo bas svi izdrzali... recimo u colossossu ti je heineken 0.25 platis 1 dobijes 1 (kao) kosta 5 eura... toliko o tome da ces se napit ko guzica, ja osobno ne volim zestoko samo pivu rokam pa niti ne znam cijene zestokog... s time ako ces ponet 250 (recimo) eura ti treba biti malo za put, stajanje, pa odete na kavu i tako do spanjolske, okrenes se nema 50 eura, kupis si nesto ovako.... kazes trebas ostavit 50 eura... to ti je 200.... brzo to ide... ako se planirate opijat onda skoknut u market i nakupovat gluposti i u hotel ili plazu itd... na plazi vam murija sere u hotelu zastitari... a ovo da ti spane na uho :lol2::lol2: dode do tebe i lijepo na hrvatskom ti nudi kurve, drogu itd... :beer: |
Citiraj:
To sam isto cuo od ovih iz gimnazije (isli su na kraju treceg razreda). Jedna ekipa od njih 4-5 je usla u nekakav sex shop i onako poceli na nasem neku za***anciju, tipa vidi ovaj bic, vidi ove mamuze, masku tamo vam, onda poceli pod***avat jedni druge i nesto progovorili u vezi radnice. Nakon toga zena im fino rece "Dobar dan, izvolite". Oni se jadni s***ali nisu vise mogli zenu u oci pogledat i pokupili se i izasli vani. A za cijene alkohola, su nam isto rekli da je jako skupo, ali da ima i onog alkohola sto se proizvodi kod njih, pa tako limenak piva 0,33 dodje 0,60€, ali kazu da je bljutavo samo tako. Uglavnom pitko je :D. Ja preferiram žešću, dakle samo štokići, viskiji, i sličan arsenal pitkog alkohola. Kakve su cijene toga? |
Citiraj:
cuga se i kupi i popije prije diska. |
Citiraj:
|
Citiraj:
krivo sam se izrazio jel ;) sorry |
Citiraj:
I da pazite što pričate domačima, svi od reda znaju hrvatski :fiju: |
Citiraj:
a colossos je ogroman... i bolja zika... bar po meni |
Citiraj:
edit: cuga u pragu, mi smo nasli neki birc, 3kn pol kile piva, al slabo je pun qurac, nikak se napit od njega |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |