![]() |
DDR za overclock
Onaj test mi nije bas pomogao i dao neki uvid.
Jer one rame sa winbond chipom nemres kupit kod nas. Kolko sam vidio najbolje je kupit SAMSUNG. U VE-MILu. Jel mozda neko zna nesto bolje, za kupit, u Hrvatskoj. |
Pitaj u Linksu, oni znaju imati Samsung, Infineon i Winbond. Ali pazi se kada se dogovaras. Osobno sam preko telefona rezervirao jedan PC333 256MB modul s Winbond chipovima, a kada sam dosao po to, imali su samo Samsung. Kao, pa prodali su Winbonda, ali mozda ce ga biti sutra ujutro. Nije nimalo fer od njih, a nije mi se dalo cekati jos jedan dan da me opt sje:eek:u na istu foru, pa sam kupio Samsung. Radi, ali ja sam htio Winbond.:fuming:
|
Ma nis izgleda da cu ic u Links po to.
Jel zna netko neke web shop stranice sto primaju Visa Electron. |
Kako si ti krasan biser. Pa kako mislis kupovati s Visom Electron? Nije ti to Visa ili MC ili Amex :clap:
|
Citiraj:
|
|
eto schofter, vidis da ima.............
jednog dana ces nauciti da gad se smijes drugima izgledas jako glupo :D |
A mozes i provjeriti onda da li primaju nekoga iz HR.
|
http://www.overclock.co.uk/
A vid ove becare. Bas su super. Primaju i VISA electron ali moras onda telefonom A mozes i ovako kad oces kupit onda odaberes da ces platit uplatnicom. Daju ti upute. Odes u BANKU i platis oni vide das platio i salju. Imaju svega. Pasivni coolerci za ram. GeForce 4 cooler. OCZ memorija :) A NE!!! ruly |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |