![]() |
DELL 27" 2707 WFP
Imam susjeda koji je arhitekt te planira uzeti ovaj model.
Pitanje je: da li ovaj model ima onaj isti problem kao model 2407, zbog čega je izdan model 2407-HC??? molim ako netko zna? Šta mislite dal se isplati to uzeti???Dal je opravdano za 1400kn više prijeći sa 24" na 27" model??? bi li bio dobar za igrice da mi ga netko pokloni???:D EDIT: evo jedan picture/text review [56k WARNING LINK] http://www.techenclave.com/forums/le...nge-91041.html |
mislim da nisam vidio ljepsi monitor onak ikad....
da imam para isao bi na njega :D go for it :) daj mi reci koliko ce te para kostati ovaj :D |
bolesnoća, stvarno izgleda impresivno, go for it! :)
|
Citiraj:
neću ga ja kupovat jer nemam love, a mislim da je bezveze u odnosu na 24" po meni: PREDNOSTI U ODNOSU NA 24" - savršen dizajn i završna obrada MANE: - nema smisla kupovati veći monitor sa istom rezolucijom - ista rez., a veći mon----> veći razmak između piksela----> "hrapavija" slika i tekst - teško je "obuhvatiti" okom toliku dimenziju, vjerojatno bi zabolila i glava i oči inače, po karakteristikama imaju gotovo sve isto osim dimenzije i nekih karakteristika koji su direktno vezani za dimenziju, uglavnom lošije na strani 27" zbog iste rezolucije eto.. |
Citiraj:
Ako zeli imati i posebno extra~ugodnu citljivost, nek uzme 27" , sve ostalo je iskljucivo odluka, kad na licu mjesta projektira svoj dolazak pred monitore u ducan. Jedan gamer odvoji po mjesec dana istrazivanja sto kupuje. Zasigurno ce i on za krušnu mu radinost. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |