![]() |
Site sa majicama od igara
Jos prije, davno sam stavio topic u vezi majica bendova i to, zanima me jel postoji kakav sajt sa majicama npr: F.E.A.R. igre i to .. :fiju:
ako je u hrv, i dostavljaju, jos bolje, ako nije, svejedno.. |
Pa napraviš sam...
Skineš logo, napraviš, i odneseš u tiskaru i isprintaju ti na majcu. Sve te dođe manje od 100kn. |
Jel znas mozda kome da se obratim za takvo sto u Ri?
|
Slonić, tak nekak se zovu, a imaš i po gradu.
Try google: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...a%C5%BEi&meta= Ne znam za Rijeku, al se čuj u ZGu da im uplatiš na račun, a oni ti pošalju majcu poštom, ili nekom dostavom, platit ćeš možda 50kn više, al nećeš morat trošit vrijeme i novac da dolaziš u ZGa. |
Poslao sam mail na novival pa cemo vidjeti sta oni kazu.
|
Ajde Sniper javi sta vele i cijene..
|
Pozdrav,
zanimalo bi me dali je izvedivo kod vas isprintati na npr crnu Large (obicnu) majicu kakvu sliku sprijeda i straga, i kolika je cjena? Iz Ri sam. Slika koju bi stavio sprijeda je u attachmentu. 76753_4.jpg 178K Pregled Preuzimanje Odgovori Proslijedi Odgovori Novi Val za mene pokaži detalje 09:18 (prije 4 sati) Poštovani, Ne radimo male naklade. Srdačan pozdrav! Marijan Kalanj Novi val d.o.o. Balokovićeva 65 10020 Zagreb 01/6673 789 | 01/6686 602 091/430 7788 | 098/9046 241 www.novival.hr :( nista, idem dalje. |
Pitaj ih, dali znaju kome da se obratiš, ako ništa, nazovi ih direkt pa razgovaraj.
|
Pa zar nema niko u tolikom gradu da to radi na malo (mislim na male kolicine). Kod nas u Doboju imaju bar 4 firme koje se bave takvim stvarima. Burazov bend kod jednog covjeka stampa promotivne majice (one za publiku :D). Samo je potrebno donijeti majice na koje ce se stampati, te ako se ima ONO sto treba stampati ili samo otprilike reci kako to treba da izgleda i onda covjek sjedne sa strankom i narcta to.
Nikada nisu stampali vise od 10 majica u komadu. To su najcesce manje stamparije ("porodicni" biznis). |
Potraži na Ebay
|
Dawar, ti samo na Ebay. :):):):)
|
Nema toga na ebay.
|
|
Baš sad gledam i ne vjerujem kak slabo majica s igrama ima (osim WOWa). Jooj da mi je sad doma printer za majice i da se može prek PayPala slat lovu u HR :)
BTW čak i moja stara je zainteresirana da otvori neki Ebay shop :D |
Citiraj:
|
da, i onda ce te neki od mudrijasa prijavit za neovlasteno koristenje logotipa :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |