![]() |
Davis Cup-Ivo Karlovic
|
Mislim da je tebi stvarno dosadno u životu...nije se pričalo o košarici i otkazima ali je sad bitan jedan Karlović za kojeg se zna odavno da ne želi nastupati za repku...
|
Citiraj:
|
Ja mislim da mi totalno puca neka stvar za tog Karloviča,i za kog če igrati i za koga neče.:suicide:
|
Pa šupak je kao i oni košarkaši koji nisu htjeli nastupati za repku. Ipak bi nastup za repku trebao biti čast svakom sportašu.
|
u anketi ti fali:
"3. BMK" :) |
A tko je taj lik? :stoopid: I sta li je napravio? :stoopid:
|
mislim da bi svi u repki trebali dobivati isti dio novca,znači na pravedne djelove bez obzira jel sijedi ili igra. makar je običaj u svim sportovima da klupa manje dobije.to mi je malo nepravedno.npr naši bronačani nogometaši ,igrači sa klupe su dobili manje novca od onih koji su igrali.
ali smatram da nije u redu od karloviča,pogtovo što je pun novaca i osiguran do kraja života,još nekakao bih shvatio da nema pa ajde.opet ako su tako več naraštaji igrača djelili novac i pristajali igrati,mislim da ni on nebi trebao biti iznimka. kad je hrvatska repka u pitanju svi bi trebali zabadava igrati a ne ostavljati repku kako se koji sjeti i to u važnim trenucima. glasam za licemjer ps sutra kupujem reket pa če da vide:D |
Ma hebes njega, ko da je neki igrac pa ga se toliko moli...
|
Citiraj:
|
Ja bi ukinuo pare u reprezentaciji i neka te pare ide negdje pametnije,jer za reprezentaciju se igra radi cast a ne radi novaca. Kao ljubicic sve sto dobije da u neke dobrotvorne svrhe ili sto vec.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |