![]() |
Nero i prženje
e ljdi jel itko imam kakav lik koji objašnjava način prženja proizvodnju cdea i sve vezano uz to?
treba mi materijala za školu.... isto tako ako itko zna linkove za neru molim da posta... Sve odgovara.... |
pa maličice proguglaj...buš več našo......
način prženja: ubaciš cd u toster (prazan cd u prazan toster:D) pokreneš nero,klik copy cd il kaj te več zanima,i onda burn...:D to ti je u šturo;) :beer: |
još tko ima nešto korisno ^_^
|
google i deri, nije ti ovo služba za traženje
|
nisam ni mislio da je ovo tražilica...
samo me zanimalo za hardverski dio ako netko ima neki link... |
Kakve onda veze Nero ima s hardverskim dijelom?
Evo, hardver ću ti ja objasnit u par crta. Moraš imat kompjuter i u njemu pržilicu (hard disk se podrazumijeva). Instaliraj drivere za pržu i hadverski dio je gotov. Kad te bude zanimao softver, javi. |
Citiraj:
|
Costa hvala.... :beer:
pomogao si mi hvala čovječe :clap: |
Citiraj:
|
I sad si ti pametan pa bi cjepidlačio?!
Hardverski dio u pravilu je gotov kad sve nabaviš i postaviš u kućište. Komp ne moraš ni paliti, jer, kad ga upališ, eto ti softver. A ti potežeš temu od prije sto godina da bi pokazao kako si pametan pa znaš napisat "yeah". Ili ima neki drugi razlog? Onda sam mu mogao kazat i da pržilice uglavnom po defaultu rade i bez zasebnih drivera, jer ih XP sam prepozna. |
Citiraj:
Yeah na kub. Da ne bi bilo zabune rekao/napisao si slijedece : Citiraj:
|
Je, je, u pravu si, ali, brate mili, i dosadan. A tvoj konkretan savjet? Nemoj se osvrćat na mene, nego pomozi čovjeku. Pa da bude neke koristi od tvojih postova.
Yeah na koliko god ti hoćeš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |