![]() |
Stativi
Dakle-mini, veći, veeeeliki...gdje ih ima u ZG-u i gdje su najpovoljniji?
|
Na zalost bas i nisu jeftini ,pa ja za svoj olympus uglavnom koristim nekakav zidic, krov auta i slicne "STATIVNE" objekte:-), jer mi se je stari pravi stativ raspal.
Govoris li o stativima za foto aparat lil za video kameru? |
Citiraj:
Gledam na http://www.hama.de/hama/shop.jsp?sid...98E30EDCEB8445 ima super jeftinih mini-stativa, baš bi mi dobro došao jedan takav. Eh sad...da li ih ima i u ZG-u to me zanima. Imala je Hama prije i našu web stranicu ali mislim da to ne postoji više... |
E vidiš, kad spominješ stative, i meni bi pasao nekakav. Za Canon A60.
Usput, da li možda netko treba Compact flash karticu od 16mb, original. Ja bi sebi uzimao veću, pa da malo smanjim troškove kupnje nove. |
Citiraj:
Bolje ti je imat je za rezervu. |
Re: Stativi
Citiraj:
|
brijem da su stativi univerzalni za svaki foto uređaj i brijem da ih ima povoljno u Hami u Frankopanskoj
|
Citiraj:
|
Vidio sam jučer u Ipercoopu (Bossiz-u) stative (Hamine) ali samo velike.
Male nisam vidio... |
Kolko Para, a kaj ti smatras pod malim stativom? Ono kaj je velko cca 20-30 cm ?
|
Citiraj:
A oni kaj sam jučer gledao su veći, od metra na gore-400. 500 kuna. |
Stačlek je velka stvar. Muno sam jedan iz bivše firme. I tamo negdje, još 95 zaletim se na Trgač da proslavim novu sa sad već pok. Francom , rasčepim ga i napravim mjesto ispod bora zapiknutog kanalizacijski šaht da uslikam škvadru za dugo sječanje a ono se skupila OZNA UDBA i DSZ pa me mjerkaju da kaj to ovaj dela, a ovi iz večernjaka slikaju za naslovnicu pak mene da ipak nis završil u buksi..
|
:D
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |