![]() |
Hamachi problem
Ej, ja stvarno neznam sta je s tim hamachijem. Prije je sve radilo normalno, a sada ne pokazuje igru,kad je neko hosto. Ja stvarno neznam, isljucio sam sve firewallove, updejto sam hamachi i nishta. U cemu je problem? pomozite
|
Jel to mozda Warcraft 3 u pitanju :D ... kod nas je isti problem. Nas 6 igra dotu, a igru vidimo samo kad jedan lik hosta...
nekad s hamachijem nije bilo problema, kako dolaze nove verzije sve više suxa :( |
to da radi kad sam jedan lik hosta se i kod mene desavalo.....valjda je to zato jer ostali imaju nesto upaljeno...il samo on ima nesto upaljeno....
sad u zadnje vrijeme mi radi sve 5, imam samo nod32 bez bilo ceg drugog i sve je OK. |
u preferences ukljucite UPnP, odnosno maknite kvacicu sa "Disable Universal Plug n Play" ako vec nije
nadjite u routeru UPnP i ukljucite ga ako ne pomogne, probajte portforward napravit ako ni to ne pomogne, uvijek mozete isprobati GG client koji je po meni ionako dosta bolji... |
Da, dota je u pitanju ... I od nas 10 koji igraju od samog jednog tipa vidimo, a on ima 1mbit, a recimo drugi imaju 3 mbit, ali od njih nevidimo, pa zna i laggat.... ali ovo josh nisam probo sto mi je Xan reko, ali idem probat, pa da vidim ako se ishta promijenilo ...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:11. |