![]() |
Preporucite mi AV+Firewall zastitu
Trenutno koristim AVG Free Edition i Zone Alarm. No eto cuo sam svakave komentare na oboje pa cisto radi promjene razmisljam o necem novom. Znam da sta god instaliro bit ce pametnih kojima taj odredeni software ne valja.. no za sad sam ja zadovoljan sa ovo dvoje. AVG cim sam instaliro nasao je neke "viruse" preko kojih je recimo NOD uredno prelazio godinama (trojanci u crackovima npr.) pa sam tako zavrsio na njemu prije kojih godinu dana. A Zone Alarm sam inace i pobrao ovdje par mejseci nakon sto je u HR uveden DSL.. ima vec dosta godina ...... enivej, nikad problema.. no ja sam uvijek otvoren za nesto novo tako da ako netko ima nesto konkrento za preporucit bio bih zahvalan.
Od softwarea bi prvenstveno trazio brzinu i tocnost..nikako se ne modu odlucit da li zelim jedno od toga stavit na vrh prioriteta.. nekak si mislim: sta ce mi brzina ako lik ne prepozna neki virus onda.. ili sta ce mi tocnost kad ce scan tolko dugo trajat da cu ga ja prekinut ili nesto.... Malo trosenje resursa takoder nije na odmak.. Zone Alaram sa svakim updateom ko da trosi vise i vise.. pogotovo od kad je izasla 7ica .. Toliko od mene za sad.... hvala :respekt: |
isto i mene zanima.. AVG sam koristio, no živcira me onaj njegov update uvijek, i iskakanje prozora da se updateo, a nisam nigdje našao gdje to ugasit da ide sve automatski...
firewall je bio skupa sa AVG-om... |
Comodo Personal Firewall 2.4 + AVG Free 7.5 koji i sam koristiš.
EDIT: Meni je to OK-e opcija, ne moram mislit na update, ali evo ako želite može se isključit: http://shrani.si/t/D/BJ/4r7nR5tq/20070916012323.jpg ;) |
Comodo 2.4 + Nod32
Nema nikakvih problema, sve zajedno oko 25 mb rama trosi, meni dobro... |
Sad svatko će preporučit ono što on koristi.Ja ću ti preporučit da nikako ne uzmeš nortonAV+Kerio FW jer ćeš popizdit:D.
Osobno koristim nod32+Zone alarm.Puno bolje od norton+Zone alarm što sam prije koristio.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
.. enivej, koristim ih sto iz navike, sto za svaki slucaj, a sto zbog cinjenice da sam umrezen sa bratom.. koji, ne da je glup, nego jednostavno ga boli qrac, pa ce on upravo i otvorit onakav ZIP samo jer mu je dosadno.. i ne samo to, nego kad nes oce sa mog kompa onda ce ga jos otvorit i na njemu :) .. informaticku pismenost mog oca mislim da nije potrebno objasnjavat, on samo mail cita ovdje.. tj. ja mu ga citam.. no kad ga copi Solitaire kriza on samo klika po ekranu i naravno nema pojma sta je kliknuo :) .. tak da eto, za svaki slucaj... a i nista me ne kosta. Imam dovoljno RAMa da mi se AV i FW vrte bez beda u pozadini a ja radim bilo sta.. a sto se tice windows firewalla - prije cu vjerovat kurvi za 20kn kad mi pocne davat borokerske savjete nego Microsoftu ... ili bilo kojoj drugoj tako rasirenoj korporaciji u svijetu for that matter.. Pa ajde Bubba budi dobar i preporuci mi nesto.. udovolji mi :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
/snip snip snip Citiraj:
|
hehe znas ti jako dobro koji faks :)
anyway, thanks for the advice :) |
Citiraj:
FW po meni je nepotreban al opet ja volim vidjeti sto mi sve izlazi van i sto bi sve htjelo izaci van... A FW od windblowsa radi sve samo ne korektno :) probaj hostati neku igru sa tim govnom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |