![]() |
Colin Mcrae poginuo
Evo, baš gledam CNN i vidim da je Mcrae (objašnejnje valjda nije potrebno) poginuo na svom imanju u padu helikoptera. Šteta...nikad se nije ozlijedio vozeći rally, a onda pogine u helikopteru taman kad je trebao sletjeti (ili je tek uzletio...to je još gore).
Ono što mi je pomalo bizarno je da umjesto u prenošenju vijesti spomenu naslov prvaka i pobjede, oni debelim slovima (font 50 valjda) napišu "Colin Mcrae video game has sold in 10 000 000 copies worldwide":stoopid:. |
Ne mogu vjerovat, bas mi je krivo. Stvarno se nekad zivot zna poigrat s ljudima...
|
Rest in peace...
|
Koliko sam ja pohvatao to je bio njegov helikopter i desilo se na njegovom imanju ali se još ne zna tko je bio u helikopteru. Jel' ovo tvoje provjereno?
|
Citiraj:
http://www.timesonline.co.uk/tol/spo...cle2461339.ece R.I.P. |
Vijesti su još neslužbene, pa postoji nada. Navodno očevici govore da je nesreća totalna i da nitko nije mogao preživjeti, ali opet postoji mogućnost da nekom ludom prilikom nije bio u helikopteru (iako bi se do sada već oglasio je ipak se nalazi na vlastitom imanju).
|
Žao mi je legendo, R.I.P. :frend:
|
jos se nista ne zna... nadam se da ipak nije on bio unutra...
link s video reportazom http://news.sky.com/skynews/article/...284278,00.html |
počivao u miru
|
RIP.
Isto kao i SRV. :( |
mogli ste bar pricekat sluzbenu vijest, ili ste se ugledali u Dnevnik.hr i slicne vjestonose
ugl, molim se da nije istina...al opcenito, ovo je katastrofa sto se dogadja u zadnje vrime, same neke bizarne nesrece:( |
SRV, mogo bi maknut bubu u znak zalosti.
|
Nemogu virovat... šteta! :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
:( steta :(
|
=( =( =(
|
yebote koja ironija...
RIP legendo... |
bas mi je superkunkown javio da je mrtav
uzas šok i nevjerica ekipa na ribnjaku RIP |
Uzas, ne mogu virovati...Sto ti je sudbina...Adio, legendo...
|
Baš sad čitam i nemrem vjerovat
R.I.P. :( |
R.I.P. :(
|
Stvarno ironija... 1000x vozio na dva kotača pored abisa i kroz opake krivine i nikad ništa i sad ovo... :(
Pokoj mu duši... |
Katastrofa...ne mogu vjerovat....:(
|
omg....
zalosno... rip |
počeli odlaziti najveći... :(
R.I.P. :( |
Evo ja sam upravo gledao na BBCu i CNNu.
Kazu da su u helikopteru s njim bile jos 3 osobe, medu kojima i njegov 5-ogodisnji sin te da je pozar nakon pada bio toliko jak da jos nikoga ne mogu identificirati. Strasno... Meni je ovo bio sok cim sam vidio naslov vijesti. Pomislio sam, ajde bar je umro onako kako je zivio (misleci da je negdje izletio), kad ono... Strasno... Steta velika legenda i skroman covjek je otisao prerano. R.I.P. |
R.I.P.
|
vidio na vijestima, nisam mogao vjerovati. rest in peace :(
|
Nek mu je laka zemlja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |