![]() |
W810i - slusalice & walkman
imam w810i i kada prikopcam slusalice mob. normalno pusta muziku (pokretanu iz npr. Walkmana) na slusalice...glasnoca je stavljena na mob. na max. i sad kad ja malo pomaknem konatkte slusalice one se "iskopcaju" prakticki i zvuk pocne ic na zvucnike mob. a posto je na max cuje se podosta. pa jel ima kakvo rjesenje da kad su prikopcane slusalice, ide muzika i ako mi se slucajno zmakne i scupam slusalice van da se muzika automatski zaustavi/ili da nastavi svirati u tisini (odnosno nis se ne cuje) dok ja opet ne pristekam sluske...
btw. poprilicno iritirajuce kad ste na javnom mjestu :D tnx. :beer: |
inace kontakti su ti dolje ostisli ak se nevaram popravak je 70kn .
|
ne mora bit da su otišli, meni se to dešavalo i samo sam ih trebao očistit jer su bili puni prašine
fino čačkalicu u ruke i svaki kontakt na mobu dobro očisti, a možeš i malo tankim šerafcigerom zagrebat da se skine patina sa bakra koja se stvori zbog vlage |
Ne trebaju čačkalice, ja imam bolju metodu koju dan danas upotrebljavam sa K700 i njegovim punjenjem..
Dakle uzmete neki kist tanki i dosta čvrsti, prođete par puta po kontaktima i riješen problem. Istina da se nekad to zna često radit ali to je ni manje ni više nego 10 sekundi posla. :beer: |
može i tak
ja obično koristim čačkalicu ili staru četkicu za zube |
ja uzmem tehnicku 0.5 i sa grafitnom minom pocistim (to kad nemam alkohola inace sa njim skinem sve)
|
a tak znaci.... :D mislim nekad se zna desit a i ne mora...nekad ga skoro iscupam pa se nis ne desi dok drugi put sam malo taknem i nestane kontakta...znaci to je jedino rjesenje? mislim ima li kakvo softversko? :)
btw. od sad nadalje primjetivat ću i gore navedenu/e metodu/e.... :beer: |
To je HW greška čitaj: prašina i nema drugog načina nego da se ona makne da sve radi kak treba. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |