PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pinovi na BIOS chipu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7993)

elvis 01.02.2004. 14:46

Pinovi na BIOS chipu

1 privitaka
Kako popraviti, ako imam samo jedan pin, a trebaju tri.
Ploča je Soyo SY-6KD Dual Slot1

tor 01.02.2004. 14:57

Ček, ne kontam! Vadio si chip van i strgao nožice? Zabi nekakve iglice i zalemi:D

horza 01.02.2004. 15:06

da ono... pa kak imaš samo jedan? di su ti ona 2? nisu valjda još uvijek u podnožju?
ja to nebi nikakvim iglicama... nađi originale i UREDNO zalemi.
koji quratz si to uopće vadio? malo nam puklo napajanje dok smo flešali, ha ?

elvis 01.02.2004. 15:13

Citiraj:

Originally posted by tor
Ček, ne kontam! Vadio si chip van i strgao nožice? Zabi nekakve iglice i zalemi:D
nisam ja vadio van, nego stručnjak :D

Citiraj:

Originally posted by Horza
da ono... pa kak imaš samo jedan? di su ti ona 2? nisu valjda još uvijek u podnožju?
ja to nebi nikakvim iglicama... nađi originale i UREDNO zalemi.
koji quratz si to uopće vadio? malo nam puklo napajanje dok smo flešali, ha ?

zapravo samo se jedan zagubio, dva imam

tor 01.02.2004. 15:15

E ovo je dobro! Kud vadio "sručnjak" BIOS chip, kud strgo nožice (komada tri), kud ih zagubio (jednu od tri):D ROLF, LOL,
:ubijam se od smijeha:

elvis 01.02.2004. 15:19

Citiraj:

Originally posted by tor
E ovo je dobro! Kud vadio "sručnjak" BIOS chip, kud strgo nožice (komada tri), kud ih zagubio (jednu od tri):D ROLF, LOL,

nije u biti velika šteta jer na ploči ne radi AGP port. ali imam dosta starih komponenti pa sam htio složit neku konfiguraciju sa tim i pci grafičkom. s čime nadoknadit ovaj jedan pin

horza 01.02.2004. 15:23

Citiraj:

Originally posted by tor

:clap:
nadoknadiš? pa tor ti je reko... komadom bakrene žice i pažljivim izljevom tinola.

elvis 01.02.2004. 15:28

ok, hvala

p.s. koju pci grafičku da uzmem, mislio sam voodoo 3 2000 ako negdje uspijem naći (samo ne znam da li bi se corel dobro vrtio).

tor 01.02.2004. 17:03

Citiraj:

Originally posted by elvis385
ok, hvala

p.s. koju pci grafičku da uzmem, mislio sam voodoo 3 2000 ako negdje uspijem naći (samo ne znam da li bi se corel dobro vrtio).

Koju? Koju god nađeš...Rijetke su to zvijerke, pogotovo za prodaju. Ja sam se dokopao jedne i nedam je za ništa....

horza 01.02.2004. 19:33

Citiraj:

Originally posted by tor
Koju? Koju god nađeš...Rijetke su to zvijerke, pogotovo za prodaju. Ja sam se dokopao jedne i nedam je za ništa....
mhm. i ja jedne rejđice i nebi ju mjenjooooo....
fala striček mitzek :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47.