![]() |
Sve se tako sporo diže
Da ne bi bilo zabune, govorim o programima:D
Od jednom outlook expresu treba dosta vremena, operi, winampu 5(njemu je trebalo i prije, ali sada)i još nekim programčićima.Ne znam više što da napravim. |
Re: Sve se tako sporo diže
Citiraj:
|
E jebga, neznam jel imam virusa.Maknuo antivirus prije mjesec dana.Koji preporučuješ?
|
Ovo sam riješio što se dizanja:D tiče.Ali sada mi miš šteka.Ne jako ali zapne ponekad i to me živcira.Što bi to moglo bit?
Pitanje i dalje ostaje.Koji antivirus? |
McAfee VirusScan 7.02 ja ga imam i super je al imaš i BitDefender on je besplatan a također je dobar al osobno McAfee;)
|
NOD32 rulez:gringo: :gringo:
|
Norton Antivirus rulez :)
Pa sad ti biraj :D |
Još jedan glas za Nortona:)
|
Citiraj:
|
Re: Sve se tako sporo diže
Citiraj:
Poznato mi je to. OE mi se dizao :) po 30-40 sec. |
Norton Antivirus. Gluposti o preopterečenju sistema su i dalje gluposti.
Outlook se može sporo dizati zbog prevelikog Inboxa. Dosadašnji rekord je 2.5 Gb |
Jel ima veze to što u Deleted files folderu imam preko 500 obrisanih poruka?
Skupljam!Nažalost sam moro reinstalirat windowse prije mjesec-dva tako da bi imao još više.:D |
Pa obriši ih pa buš videl kaj bu :p
|
Bilo mi ih žao, ali obriso ih ja i sada se outlook diže kaj munja.:D
|
Znam da je kod nas najrasprostranjeniji Norton ja ga imo i nije mi neš posebno općenito sporo sve skenira ali uklanja sve viruse bez problema.
McAfee skenira,detektira i uklanja kao da u sebi ima Nitro(lord) tak da svima preporučam da ga bar probaju jer je stvarno,stvarno zakon! |
Inbox, outbox, sent items možete kompletno sačuvati na drugoj particiji, bez da ih OE učitava svaki put kod dizanja.
C:\Documents and Settings\IME KORISNIKA\Local Settings\Application Data\Identities\{E69E0CA3-89FE-4A3C-A5C4-7F197EB11AF9}\Microsoft\Outlook Express Tu je defaultna putanja do mjesta gdje OE sprema te fajlove. Naravno da se to može promijeniti da mu bude na D disk. Znam da mnogi ovo znaju, ali to je za one ostale.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |