![]() |
Prijedlog za forum!
Evo admini imam jedan prijedlog za vas!!
Predlažem da stavite na forum onu opciju " UNREAD POSTS " znači kad se pojedini član logira na forum onda mu u gornjem desnom kutu, ili več gdje se namjesti piše koji je broj nepročitanih postova od zadnje posjete!! Predlažem to iz razloga što je puno jednostavnije pregledavanje foruma pomoču toga, a i svakom korisniku bi bilo puno lakše!! Ima to na par foruma i fenomenalno funkcionira!! |
Imaš to već, zove se "nove poruke"
|
Imaš gore desno Nove poruke ;)
EDIT: Kebabica je bila brža :p :D EDIT2: Vuco join the "44" club :D |
Pa slično, ako ne i isto ti radi gumb - "Nove poruke".
EDIT: Opa, 3 u isto vrijeme...:) |
hahahahaha!! Tko to još čami nad skriptom/COD-om u petak navečer...
|
Koje ste legende :lol2: Ajd da su dvoje ljudi, ali troje :D Da ste planirali nebi vam uspjelo, svaka čast :D
|
Citiraj:
|
Ajd da ne otvaram novi thread bzvz, imam jedno pitanje. Zašt je ukinuto brisanje vlastitog posta, brisanje i zaključavanje vlastite teme?
|
Citiraj:
|
takodjer se koristilo brisanje postova za bumpanje na trznici, dakle obrises bump i samo ga ponovo napises i tema je ponovo na prvoj stranici... ;)
|
Ma ne? Tko bi to radio, ja sam u šoku:smoke::smoke:
|
Citiraj:
|
A mijenjanje naslova teme u tržnici?
|
Napišeš u temi, a ako mod ne vidi, a tebi je važno da bude tako - javiš mu na PM sa linkom na thread i bit će ti sređeno.
|
Prijedlog za poboljšavanje učinkovitosti tražilice
Da ne otvaram novi, postam u ovaj topic...
Kako tražilici (čitaj:korisniku) olakšati posao? Kada se pronađe rješenje nekog problema, software za obavljanje nekog zadatka, kuler za komad hardwarea i slično, u isti post se posebno mogu dodati ključne riječi po kojima bi korisnik jednom mogao tražiti rješenje za njegov problem. Npr: “ime_hardwarea” “problem” mp3 stream recorder snimač crysis transparency prozirnost nod32 lan recept orahnjača i slično... :sweating:Ne znam jel prijedlog vrijedi, ali evo, da ne propadne ideja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |