![]() |
DFI LANParty UT P35
zanimljiva ploča, lijepe prirodne boje
jako mi se sviđa položaj sata konektora. nadam se da će doći dan kad takav položaj budu imali i fdd i ide konektor ali i konektor napajanja zanimljiv je i onaj heatpie hladnjak koji se montira van kučišta cijena paprena oko 300$ u prekomorskoj zemlji sad tražim neki test i to je to, kupujem danas u snovima :) edit: evo neki testić ali je na češkom http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=0 ima i ovdje neka tema http://www.xtremesystems.org/forums/...=154898&page=1 |
ploča je dobra ali kod nas će cijena biti oko 2000-2200kn
|
Predobra ploca. Jako dobar layout, FSB do 585MHz,..... ali je i cijena.....
|
Ovisno o procesoru ide i preko 600, debelo...ploča za 10 :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
no... i kaj sam onda ja krivo reko
bilko kako bilo iako je ploča odlična nekako mi je preskupa |
Pa nisam ni mislio da si nesto krivo reko!!
|
Samo da mi je znati gdje se može nabaviti u Hr, anyone :stoopid:
|
Jos nigdje,bar je ja nisam vidio!!
|
Ima u Lostu, ali samo u cjeniku, i cijena ne piše...budem ih nazvao u ponedjeljak jel imaju na lageru, pa javim.
|
Lost je samo uvoznik. Treba pricekati da se pojavi na lageru u maloprodaji. Zvao sam ih, trenutno je nemaju, ali bi trebala stici 10.09 (ponedjeljak).
|
Uh, kad dodje (ako dodje), moja je :)
|
uff svrs svrs!!:D strasno izgleda, a testovi pokazuju da i strasno radi, ova kombinacija boja je pregenijalna, mozda bi zuti Dimm slot prefarbao u...hmm...crni?, al dobro, necemo sitnicarit
samo cijena, u Ceskoj >2100Kn, kod nas ~2200 :( |
Jedino sta me zanima, sta nisam nigdje vidio, da li ploca ima nekakav backplate? Na DS4 kad stavim ST, ploca se gadno savije pa pasivci na ploci ne nasjedaju na VRMove. Ne bih htio da se ista stvar dogadja i na ovoj ploci
|
To i meni jako smeta, kad stavim bilo box bilo, neki drugi cooler, ploča se jako savije, tako da blokovi za hlađenje regulacije napona uopće ne nasjedaju dobro.
|
U tom slucaju treba iskoristit sarafe umjesto onih plasticnih kukica :)
|
ja bih kupio onu iron blood... također odlična ploča... ali ima je samo lost, a ja nisam pravna osobna da kupim :(
|
Zvao sam lost, nemaju ni jednu ni drugu. Da citiram gospodina na telefonu: "Trebalo bi stici ovaj tjedan."
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dečki jedva čekam da ih kupite, pa da ih malo potjerate :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da će prvo ipak doć u Nobilis i Links jer su im to partneri a u Linksu će cifra bit 2082kn, u Nobilisu vjerojatno isto toliko...a sad koliko će bit u ADM-u ne znam nadam se manje ali opet mi je to puno para za MBO
Da sad idem kupit takvu ploču jaaaako bi puno razmišljao i stvarno bi se dosta dvoumio između DFI LP P35 i Asus Blitz Formula. |
Citiraj:
|
Stigla tatina ploca. Samo veceras mi se neda stavljat u kuciste ;) u tjedan dana sam vec 20 puta stavljao-vadio komponente, nemam volje sad.
|
Ajde ju malo poslikaj da slinimo :D
|
daj postaj normalne slike
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |