gpremec |
01.02.2004. 19:16 |
Citiraj:
Originally posted by Costa
Sta sam ja ilegalno rekao :confused: Rekao sam da Star Trek: Deep Space Nine ima dosta crnih (tamnih) scena :confused: Jeli ovo ilegalno postat :confused: Znaci software za TV capture koji izdaju firme, proizvodjaci TV kartica je vjerovatno ilegalan za 99% ljudi koji nemaju vlastitu TV :confused:
|
S kim se ti boris? Fino maknem ime serije iz postova (tak je svejedno koju seriju snimas s TV), i nisam nikoga nista opomenuo (jer nemam realno zasto), a ti onda zbunjeno kao da si s Marsa pao.
Sto puta sam rekao (napisao) da nema spominjanja imena filma/serije, a ti kao da si od jucer tu. Dovoljno je napisati da doticna serija ima dosta tamnih dijelova.:rolleyes:
Sto se pise po ostalim forumima nije me briga, jer sam moderator na ovome dijelo ovoga foruma.
Ato se tice tvog komentara po pitanju TV softwarea, stvarno si zabrijao. :rolleyes:
Ali, da mi se ne bi kojim slucajem ponovno zbunio mojim postupcima, i ponovno naglasavao koju seriju snimas s TV (:rolleyes: ), za sada necu editirati tvoj post i (ponovno) micati ime serije.
|