![]() |
pitanje winXP & drivers gforce manli fx5200
instaliram xp i sve ok, kada instaliram bilo koju verziju drivera za
graficku i restartiram ga podigne se xp, i kada dodje do desktopa ekran pređe u stand by . i to svaki puta dok u save modu ne uninstaliram driver ? U cemu je problem? ps. imao sam 98 i millenium i sve je bilo ok. mb matsonic ms 8308e (266) cpu amd duron 1100 ram 640mb sd ram 133 gpu manli geforce fx 5200 128 mb hdd 120gb maxtor 7200 vule44@net.hr:confused: :confused: :rambo: www.vule44.pondi.hr |
Mislim da je u Matsonicu problem, imo sam slicnih problema s tom plocom, probaj novi BIOS stavit.
|
vule
molim ako netko jos nesto zna o tom slucaju ili slicnom da javi
|
1 privitaka
:fuming:
promijenio sam biose (stavio nove) ali problem se bas i nije rijesio : vise mi se ne gasi monitor ali sada slika na njemu bude jako gadna -sa i bez drivera!! kontam da je graf, đubre sa 128mb ddr :fuming: :fuming: evo kakva mi sl. bude: :fuming: |
ako me sjecanje dobro sluzi netko iz ekipe PCE je postao takvu sliku gdje se muljaju ikonice
|
Citiraj:
A ako nije ni do toga onda se nest gadno ta kolje sa integriranom ili tak nest. |
agp driveri
nisam ali to cu sada napraviti
|
jeeeeeeeee
sad sve radi / stavio nove biose i nove agp drivere i jos sam morao agp podesiti /imam 4x na ploci , ali mi sve radi samo na 1x
i jebga toj to , ali 1?? |
Re: jeeeeeeeee
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |