![]() |
uTorrent problem kod skidanja
Na 99.99% izbacuje mi ovo "PIECE 14 FAILED HASH CHECK",sta to znaci???
|
Ne prolazi ti provjere taj dio. Znači da je smeće, da nije ono što treba biti kako bi se dovršilo.
Samo da pitam, neki public ili private tracker ? |
Ma mislim da je public,tek sam poceo koristit tu shemu skidanja tak da jos ucim sta je sta.:lol2:
Kak znam jel public ili privat? |
Public je npr. onaj sajt gdje mozes skidat bez da se registriras na njega a private treba ti pozivnica da bi se registrirao na njega i da bi mogao skidat
|
Aha sad kuzim,:lol2:.Jel bi mi htio netko poslat na pp pozivnicu za demonoid?Koliko sam skuzio to je daleko najbolja stranica.
|
A nije baš tako, većinom ti sve ostale stranice na kojima ne treba registracija imaju 95% fajlova koje ima demonoid. Na kvalitetnije privatne trackere je puno teže upasti.
|
Kuzim,a jel ima koji nacin da vidim koji fajlovi valjaju da opet ne skidam do 99,99% po nekoliko gb i onda mi izbaci taj hash check fail?
|
Sirius a uvijek gledaj sta vise seedersa>izvora to je bolje znaci da je taj ok fajl da ga je skinilo dosta ljudi znaci uvijek onaj koji ima najvise seedersa skidaj :)
|
Hvala jos jednom.:chears:
|
Postoji i jedna opcija koja bi ti mogla pomoći. Kad pokrećeš torrent, oznaći kvaćicu na "Skip hash check". Onda ga greška u hashu neće spriječiti da sastavi datoteku.
|
Još jedna sugestija ti je da čitaš komentare prije nego što staviš downloadat neki torrent. Na nekim stranicama uopće nema komentara, ali na nekim ih ima. Mogu biti vrlo korisni. Tako naprimjer možeš saznati kakva je kvaliteta recimo filma, jel možda ima virus u fileu, i jel uopće radi. Ja preferiram downloadanje torrenta koji imaju komentare.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |