![]() |
Meedio
nisam znal da ovo postam u HTPC temi kao post ili ovako kao temu pa ako moderatori misle drugčije neka slobodno mergaju :beer:
naime, problem je sljedeći (mali tip - moj username :D) - instaliral sam Meedio i ubacil unutra sve slike, pjesme, filmove itd. - korišteni pluginovi su: Meedio Helper_2.0.4, SilenceMee_5.5, Clock2C_1.2.6, IMDBmee_5.1.4.5, IMDBmee2_2.1.3.3 te RateMee_1.00. te tema Menagerie_2.12 (promijenjen background i još par sitnica/ikone itd.) i sad to je sve u redu, ali kada idem u filmove onda mi se događa sljedeće - trenutno je namješteno na "Index" mode (stil Traditional) - uočite kako su coveri "kockasti" (to NE želim), kada ponovno kliknem da se izlista u stilu "Index" (umjesto Banners, List i tome slično) dobijem ovo (TO želim dobiti i da NE moram klikati ponovno na "View as Index", znači da čim uđem i filmove da dobijem ovo. U čemu je problem i kako to riješiti/popraviti? :stoopid: Hvala :beer: p.s. postao sam ovdje (PCEkspert forum) jer je njihov jednostavno.....pust :( |
riješeno uz pomoć crnog :chears:
prebacio se na njegovu temu i sad sve radi (i više od toga :D) :beer: |
nekako sam previdio ovaj thread...
meedio zajednica je itekako živa i zdrava samo se premjestila na novu adresu: www.meedios.com/ www.meedios.com/forum/ www.meedios.com/OpenMAID/ savjetujem ti da napraviš update plugina koje imaš sa novim verzijama sa openMAIDa a ako nekoga zanima OVDJE je i thread sa mojom temom ... ... http://img485.imageshack.us/img485/6...viewxz8.th.jpg ... |
Skinuo sam Meedio prema uputi sa ovog posta i kada se pocne pokretati meedio dodje do dijela "Music Player" i jednostavno se zagasi. Kada u configurationu zelim podesiti taj plugin i configuration se srusi.
Gledao sam tamo po njihovom forumu i nista pametno nisam nasao. Ako netko naleti na rjesenje neka javi. |
provjeri imaš li instaliran NET framework 1.1 i 2.0 a ako si na Visti i MSXML4SP2
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali cini mi se da vidim gdje sepa cijela stvar Citiraj:
Hvala za link:chears: |
ok, skinem ja meedio i temu od Crnog, instaliram, pokrenem, no dibivam samo opcije Settings, Play DVD video, close ..
na početku je bio wizard gdje stavim gdje mi je što, pod settings sam uzeo CRNovu temu... no, kako POKRENUTI meedio, da dobijem popis filmova bla bla... jesam ja lud ilićorav ili što? |
Kada određujem kriterije za import muzike pomocu audio tag importera zanima me ima li kakve sanse da ucita covere koji su smjesteni u posebnom cover folderu u formatu "artist - album.jpg"?
Ili bas moraju biti smjesteni u folder od albuma:nono: |
crn, obećao si napraviti Tutorial za Meedio, pa što je s tim?? pomogao bi puno svima nama :D
|
Pozdrav
Evo dizem iz mrtvih ovaj topic. Posto se ipak radi o istom programu, tako da nema smisla imati dva topica. Prvo, zahvala Raku, sto mi dao poticaj da se ipak malo vise poigram sa doticnim. Jos zahvala crnom, ima odlicnu temu vintage. Trenutno sam si narihtao setup na Chrome i izgleda mi pre***no ;) ----------------- Evo, sredio sam si svoj setup meedio-a. Sve radi super. Imam 2 pitanja i dva podpitanja. 1. Kada trazim programe uvijek mi SKORO ( ;) ) nadje hrt 1, hrt 2, rtl i novu. Nekad mi ne nadje nista, a nekad samo HRT Promo. Sada mene zanima, kako da mi nadje i jedne i druge, jer mi ova bizarna situacija nije jasna :) 1.1. Drugo pitanje je da mi nekad slika zasteka kod prebacivanja programa, pa onda moram prebaciti na sljedeci program, pa vratiti, pa nekad tako 2 puta da opet krene. Nije problem mene, ali majka ce mi popizdit ako ce tako raditi :) 2. Kako namjestiti EPG? Po mogucnosti besplatno za nase kanale. 2.2. Imam XML file koji mi bladerunner skida za Vista Media Centre, da li ga mogu kako iskoristiti posto radi odlicno ;) -- |
evo ja cu opet ozivjeti ovo, ima li kakvih novosti u meedio svijetu? :)
|
me again... da li još tko ovo koristi, ako da, nek se javi tu ili na PM :)
|
Citiraj:
meedio je mrtav, živio meediOS :fiju:http://www.meedios.com/forum/viewtopic.php?t=4804 |
iss, koja procedura oko setupa... :D
volio bih to imati tako složeno, no mislim da nema šans eda pohvatam sve. ja bih samo volio imati Movies i TV shows. nis drugo mi ne treba. |
Citiraj:
napraviš TV i Movies library2. Dodaš views u library3. Dodaš Media module u home menu, središ postavke kao na slikama i postaviš putanju do tvojih biblioteka (library)... |
Ja osobno koristim media portal + Streamed MP skin.
Do prije godine dana sam koristio meedio (koji je mozdaima ljepse sucelje), ali presao na mediaportal, jer puno jednostavnije posloziti, puno brzi i automatski osvjezava database i jos par sitnih prednosti(vec zaboravio). Bar je tako bilo u tom trenutku. |
Eto, moja pustolovina s Meedio je završila već na početku. Unsupported TV card :( (Gigabyte P8000 koja ima Philipsov tuner. Što uopće podržava, ako ne podržava Philips)
|
Citiraj:
http://www.meedios.com/wiki/index.ph...ing_the_Wizard |
Citiraj:
Probao sam i foru za MCE, pa mi se ruši prije nego dođem do opcije za traženje. Valjda je do Win7. |
Citiraj:
jedino sad brzinski ne vidim odakle točno skinuti INSTALLATION
|
Citiraj:
vidim da se dosta promjenilo kod Meedia od mog zadnjeg koristenja. Kakva je situacija oko gore pomenutih nedostataka i video; titlovi podrske. |
jel moze neki tutorial na hrvatskom, al od-do.. detalje...
mislim da bi pomoglo puno ljudi... ja se fakat ne snalazim po onom na njihovom forumu... crn svaka ti cast, al daj postaj ovdje neki tutorial (kompletan, od pocetka do kraja, za vintage temu za medios bi bilo najbolje jer mislim da ce ti nju najvise ljudi skinut)... |
Moze li se Meedio koristiti kao offline katalog filmova, za DVD kolekciju?
Nazalost XBMC nije bas prijateljski raspolozen po tom pitanju :kafa: |
Prijedlozi za prijevod ?
Playlist = |
Playlist =
Playlist mode = Play mode = Update = Ažuriranje Download = Preuzimanje Now Playing = Trenutno svira Now Playing Video = Trenutno video Now Playing Images = Trenutna slika Jump to the Now Playing screen = Aired = No music in queue = MPAA Rating = Runtime = Vrijeme prikazivanja Durarion = Vrijeme trajanja Library = Watched = Pregledano Favorites = Favoriti Overview = Browse = |
Oj!
Nisam pametan jer mi neki jednostavno preglupo zvuče koliko se god se potrudio sjetiti neke druge alternative. Problem je kaj su mi neki malo van konteksta. Ali kaj je tu je. Playlist = lista izvođenja Playlist mode = način rada liste izvođenja Play mode = način izvođenja Update = ažuriranje Download = preuzimanje Now Playing = Trenutna reprodukcija (trenutno se reproducira) Now Playing Video = Trenutna reprodukcija video sadržaja Now Playing Images = Trenutna reprodukcija slikovnog sadržaja Jump to the Now Playing screen = Preskoči do zaslona trenutne reprodukcije Aired = Emitirano No music in queue = Nema glazbe u redu (na čekanju, listi izvođenja?...) MPAA Rating =MPAA procjena. Runtime = trajanje Durarion = trajanje Library = zbirka Watched = pogledano Favorites = favoriti (jer je barem općenito naspram "omiljeni video/audi/... sadržaj") Overview = Pregled (Osvrt, iako mi je pregled bolji) Browse = Pregledati, pretražiti, prelistati, listati.... |
Playlist = lista izvođenjabrzinski, ono prvo iz glave :D |
apgrejdani ludi đuka :)
Playlist = lista izvođenja Playlist mode = način rada liste izvođenja Play mode = način izvođenja Update = ažuriranje Download = preuzimanje Now Playing = Trenutna reprodukcija Now Playing Video = Trenutna reprodukcija video sadržaja Now Playing Images = Trenutna reprodukcija slikovnog sadržaja Jump to the Now Playing screen = Preskoči do zaslona trenutne reprodukcije Aired = Emitirano No music in queue = Nema glazbe na čekanju MPAA Rating = MPAA ocjena Runtime = trajanje reprodukcije Durarion = trajanje Library = zbirka Watched = pogledano Favorites = omiljeno Overview = pregled Browse = istraži |
ma I meni je najveći problem što sam toliko navikao na engleski da mi dosta toga zvuči glupo i isforsirano
Osim toga opisne rečenice ne dolaze u obzir i u pravilu text mora imati isti broj riječi ili bar zauzimati isto mjesta evo cijeli spisak koji koristim 1 · Poor=1 - Loš |
a da ti ostaneš na eng? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:03. |