![]() |
Blanka Vlašić svjetska prvakinja
Sve čestitke našoj atletičarki.
Zaista je zaslužila nakon ove više nego uspješne seone:respekt::care: |
da da steta sto nie uspjela svjetski rekord oborit da upotpuni pobjedu :D
|
ma nije ni blizu bila, mozda jednog dana.
ali svaka joj cast, prvi puta da nasi nisu katastrofalno razocarali an velikom natjecanju :) |
svaka cast taman pomislih otvorit temu!!! Go Blanka!!:respekt::goood:
|
Gledajuci onaj skok kad je uspjela na 205cm, nemogu se oteti dojmu da je tom prilikom skocila i 210 ako ne i vise. Skida ona uskoro WR, bez brige:care:
|
to curo...nevjerujem jos,svaka cast
|
Bravo Blanka!!!:care:
|
Onaj prvi na 210 je bio još nekak...
Nakon podužeg natjecanja joj je falilo i snage-ove godine na mitinzima je uredno propuštala dosta visina. Dogovor je bio da se sve skače jer se izgleda išlo na medalju i ziher. Brkljačička me je pak razočarala totalno. |
Bravo Balnka!:goood::goood:
|
Konačno medalja na svjetskom atletskom prvenstvu. Bravo, svaka čast Blanki.:chears:
|
go Blanka gogogogog,već je bilo i vrijeme
|
bravo blanka :care:
da je skakala kao na 205 cm(kad je preskočila daleko više od 205) bila bi pregazila svjetski rekord |
GG za Blanku :D
|
Super Blanka! Svaka čast!
|
Svaka joj čast...
Jeste čuli šta je bilo u Srbiji? c/p s dnevnik.hr Srpska državna televizija RTS, iako je imala termin izravnog prijenosa iz Osake do 14,30 sati, prekinula je emitiranje u 14,07 sati te neplanirano yourself TV kalendar, a potom i kraći turistički film o divljim vodama. Razlog prekida bilo je proglašenje Blankine pobjede odnosno onemogućiti da se vidi hrvatska zastava te čuje 'Lijepa naša'. A i samo natjecanje skoka uvis, komentator Duško Korać, koji ga je pratio iz beogradskog studija, popratio je suho, bezvoljno i kiselo. Ove informacije javio nam je iz Beograda naš dopisnik Pero Zlatar. Koji su to likovi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
No, glavno da je mala dofurala malo zlata i u našu deželu :D |
Svaka cast Blanki & all that stuff, ali sto su ga nasi novinari pretjerali s patetikom u pic*u materinu! Gledao sam jucer prijenos, i citam danasnje novine i ono, sve mi se cini kao da je preskocila do Marsa i napravila gore samoodrzivu koloniju, u najmanju ruku. Mislim da ovako nije bilo na kad je Ivanisevica poljubila Kraljica u Wimbledonu, hebiga... :baad:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |