![]() |
AMD vs. INTEL
Ajmo glasuj za peć:D koju imate doma...
:smoke: |
Re: AMD vs. INTEL
Citiraj:
|
Re: Re: AMD vs. INTEL
Citiraj:
Treninzi stali...:( Im so BOOOORED...:( :smoke: |
Re: Re: Re: AMD vs. INTEL
Citiraj:
|
haha AMD rulzzz
:beer: |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: AMD vs. INTEL
Citiraj:
Citiraj:
Ajd' da se i ja ubacim... :D
Hmmm, look at the sig... :smoke: |
k6
Amd K6-2 400 tj. na 500
Riva TNT 16 4,3 quantum 196mb pc 100 |
...Intel
|
Citiraj:
Kakav je to Celeron 1000a? |
Citiraj:
Kod PIV procesora je samo promjenio slovo, i koristi B oznaku kod novijih... tko zna sad ce biti tu u igri jos i C, D... :eek: To je Tualain Celeron 1000 Mhz 256 Kb cache memorije :smoke: |
M.A.N. kak ti na toj ploci (p2b-f) radi tualatin?
|
Citiraj:
Ali mislim da nisi na to mislio... :D Pa radi samo na odredjenim serijama P2B ploca, tj. onim koje imaju regulator napajanja koji moze dati napon potreban za tualatin + manje modifikacije na slotketu... i to je to :beer: :smoke: |
Citiraj:
Jedno obicno Tualatin bilo bi dovoljno, jer to 1000a jos nigdje nisam sreo. To si sam izmislio ili ima negdje? A diiiiiii? Zapravo, posebno mi je interesantno da po Intelu tvoj proc niti ne postoji.:D chekitaut: http://www.intel.com/products/desk_l...e_1ghz&#oneghz ...toliko o Intelu... |
Citiraj:
Eh, sto mogu kad ima tu nadobudnih ljudi koji uvijek misle da su u pravu, prije nego li provjere informaciju o kojoj govore. A sumljam da i znaju provjeriti informaciju, jer nemaju dovoljan IQ da se snadju na Intelovom sajtu... :fuming: Evo kad ti ja moram copy&paste sa sluzbenog Intelovog sajta: Intel® Celeron® Processor for the PGA370 Socket up to 1.30 GHz on 0.13 micron process Datasheet Available at 1.30 GHz, 1.20 GHz, 1.10A GHz, 1A GHz and 900 MHz with 100 MHz system bus Processor Naming Convention Processor - - - - - Core Frequency 1.30 - - - - - - - - - 1.30 GHz 1.20 - - - - - - - - - 1.20 GHz 1.10A - - - - - - - - 1.10A GHz 1A- - - - - - - - - - -1A GHz 900- - - - - - - - - - 900 MHz Evo mozda sad vidis oznake A… Dokument ima 78 stranica i mogao bih copy&paste do sutra … toliko o Intelu. Nego vidim da imas neki P4 2.4B, sta ti je to?? Ne mogu to nac kod Intela nikako… kaze nikad cuo za to… :rolleyes: :clap: :smoke: |
Skoro sam zaboravio, za tebe moram ostaviti i link:
http://developer.intel.com/design/ce...hts/298596.htm :smoke: |
LoL
Koj specijalac je ovu temu našo :D |
LoL
Koj specijalac je ovu temu našo :D |
i da si napisoa jednom bi te svatili....nadalje ovakve teme su zabranjene ne?:rolleyes:
|
Obično se dvaput posta kad browser malo zašteka pa ti stopiraš misleći da nije posto,a zapravo je.Može pobrisat jedan post.
@tema :rambo: otkud u pm na vrhu tema od prije tri godine:confused: |
Bolje da mi netko proda kakav sa HT-om umjesto što se svađate:D
|
Ma, dajte ljudi stvarno nađite pametnijeg posla...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |