![]() |
pes i pc i joysticki
eto, namjeravam stavit PES na komp, nadam se da će moj komp to porketat normalno. htio sam isprobati i kupiti neke joysticke pa ako možete preporučit neki jeftniji a opet kvalitetan. neki logitech npr, za pes najviše.
još samo, koji je bolji pes 6 ili 7? thx i poz p.s. ne igram igrice otkad sam na faksu, a to je već par godina. nisam ni gotov s faksom, a imam malo vremena i volje pa eto... :D EDIT: pod joystick, sam mislil na gamepad :) najjeftniji je ovaj logitech za 178kn, a da ima 2 kotačića - http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...e=0&Sifra=8185 |
pes 6
Na ovome sam s frendom igral nhl i bil sam super zadovoljan... http://diskont24.com/product.php?pro...&cat=70&page=1 |
Citiraj:
Ako imas 200kn, kupi si Logitech Rumblepad2, ili ako hoces nesto jeftinije neki smartbox il tako nesto.... |
A fakat jesam smotan. Ja sam gledal po sebi, meni više odgovara joystick nego gamepad za bilo koju igru osim nintenda :D . Sry
|
Nesta ovako http://feniks-kompjutori.hr/index.ph...irnije&id=2064
ono uzmi si neki ps/pc gamepad i to je to |
Ja derem PES6 na smartbox-u cijene 80 kn!
Imaš ga kupit u kvarku a replika ti je PS2 joysticka i PES6 ga jednako konfigurira i prepoznajE |
Probal sam sve moguče gamepade ( i jeftine i skupe) i nekako mi najbolje ide s logitech RumblePad-om(cijena mu je oko 200 kuna)
Sad trenutno imam logitech chillstream i jako jako sam zadovoljan jer volim xbox "style" gamepada gdje je d-pad zamjenjen s lijevim analogom(cijena oko 215kn) s ova dva imaš potpuno zadovoljstvo i može se bolje igrat(provjereno) :goood: |
Citiraj:
Ja sam imal takva tri i svi su završili u zidu bolje da si kupiš malo skuplje i bez brige si 2 godine i duže pes6 4ever btw zna ko možda di mogu(osim cropes) skinut dodatke za pes6? |
ja vec 8mj igram sa ovime, jos traje i za tu cijenu je odlican gamepad, dosad sam s njim odigrao sigurno 600-700 tekmi...
http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=2296 |
Citiraj:
ajd da te pitam jesi igro s bilo kojim drugim gamepadom osim tim? |
i ja igram sa tim iz kvarka, ali stariji pes , jer sam jos nekad davno igrao iss na plejki sa takvim joytickom i kasnije kak sam presao na pc sam trazio joystick da max. podsjeca na dual shock sa plejke a ovaj se moze i na plejku puknuti pa za turnire na plejki imam svoj , vec veselo radi vise od 2 i pol godine .
|
Citiraj:
Ček nisam skužil! S smartboxom hodaš po turnirima? |
igrao sam sa logitechom malo manje od godinu dana i zastekala mi tipka lijevo, platio ga oko 200kn i odrezao si onu stvar kad sam vidio da sam mogao kupit 3 jeftina smartboxa, pa koliko traju-traju!
mozda je najbolje kupiti original PS2 dual shock i nabaviti samo konverter PS2 gamepad=>USB |
Citiraj:
|
Ljudi nemojte trošit novce na smart box pa koliko god bio jeftin. Imao sam i ja i još moja 2 frenda te joysticke (one sa vibacijom i analogom) i sva tri su riknula u roku od 5-6 mjeseci, a nismo ih ni puno koristili (samo za pes). Ja sam si kupio logitec cordless rumblepad 2 prije godinu dana i mogu reć da je odličan i da se isplati za svoju cijenu koja ipak nije baš mala.
|
da, rekli su da je to fizicko ostecenje i da to ne ulazi u garanciju
|
Rumblepad2 nakon 2 smartboxa sam uzeo doticni i mogu samo reci sve najbolje o njemu ...
|
dečki svi ste u krivu. pes 6 je genijalna igra i šteta ga je igrati se bilokakvim padovima osim isključivo sa oriđiđi ps2 gamepadom. tak sam se ja zahebavo sa kojekavim logitechima i jeftinim 8o kn (rok upotrebe 2-3 mj , igranje nikakvo) i skupim 240 kn (nikakav feeling) dok nisam jedan dan pukao i reko idem vidit na ebay dal postoji usb adapter za ps2 gamepad. i vidi vraga. s poštarinom iz kine mislim da je bilo 50-60 kn. kak još tad nisam imao paypal reko idem zvat iz oglasnika neki ps2 dučančić iz donje dubrave. vele da imaju. kupio sam kod njih adapter za 99 kn i ps2 pad za 200 kn i već ga imam godinu dana , više nego 4 logitecha skupa , još radi dobro a kvaliteta igranja i kontrola lopte je genijalna. najbolje uloženih 300 kn ikad. preporodio sam se. još ću ga izraubat 2 mjeseca i onda kupit novi jer dolazi pes 2008 :) jupiiii
|
Citiraj:
nije sve jeftino lose , stvarno ne vidim cemu tolko pljuvanje po necemu sto nije skupo i radi svoj posao za tu igru odlicno jer sa tipkovnicom je neigrivio . inace, imao sam i logitech kopija ps2 game-pada i imao je uzasno izvedene tipke jer su bile pretvrde za moj ukus i nisam se mogao priviknuti , a platio sam ga mnogo , i nakon sto sam ga reklamirao uzeo ovaj smartbox kao privremeno rjesnje i tako vec 2.5 godine .... ovo je zgodno rjesnje sa adapterom , jedino treba paziti sa padom za plejku2 jer kopija ima milion na trzistu i sve su sa 'sony' znakom . |
Citiraj:
Nemožeš reč da radi odlično, jer ne radi odlično Odlično svoj posao radi Logitech RumblePad 2 Istina je da je taj smartbox najbolji u klasi do 100 kn a možda i više al nije odličan |
Citiraj:
Malo smo zatucani, a :kafa: |
Citiraj:
|
ili je onak kak ti kazes i bog, ili nije nikako, svaka cast, uvijek si u pravu...
btw slazem se da je logitech rumblepad kvalitetniji i sve 5, to uopce nije upitno, ali za mene su gamepadi potrosna roba... |
imao sam taj rumblepad i on je totalno sranje jer direkcijske tipke nisu precizne kao na ps2. ja igram nogomet od ps 1 i sve sam igrao i mogu reć za sebe da sam ne dobar nego ultra bolesno dobar igrač i upravo zbog toga ne pristajem na nekakve "dobre jeftine" padove. znači za vrhunske igrače-vrhunski gamepad...tu nema dileme i nema kompromisa. dam ruku u vatru da kad bi probali ps2 pad onda bi shvatili kakva su drugi padovi sranja. ak je čovjeku lova problem ok nek se ima jeftinije ali onome koji misli dat 200-300 kn za nekakve logiteche mogu samo reč da je lud (i ja sam bio lud). zato ako želite vrhunsku kontrolu lopte i točna dodavanja kupite adapter + ps2 gamepad...provjereno
|
Citiraj:
|
direkcijske tipke su najvažnije za pes 6. neznam kak taj smartbox izgleda
|
Citiraj:
Susretal sam se s starijim padovima na playki, imal sam ps2 5 godina i stvarno ima kvalitetan gamepad al ako ti uspoređuješ onaj smartbox s sony-om onda stvarno više nemamo o čemu raspravljat. Možda je tvoj smartbox dobar u PES al moj logitech ti ga razvali u svim ostalim igrama Ajd mi neko nek javi di ima za kupit taj usb-ps2 adapter. |
dobijes ga sa smartboxom, ovim novijim, cijena 69kn gamepad i dobijes posebno taj nastavak...
|
lol, eto vidish da cesh kupit smartbox :D
|
Citiraj:
Ajd mi daj link da vidim tog novog smartboxa, nigdje ga nemogu nači na netu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |