![]() |
WoW TBC private...
WoW TBC private serveri jel to neko piratstvo il neka normalna stvar kad neko na svom pc digne server za igru...zanimalo bi me da znam dal smijem o tom pricat na ovom forumu...po mojem misljenju to nije piratsvo...
|
Je.
|
a po cemu...npr ja sad na svom pc dignem server...di se ja tu bavim piratstvom...
|
Pa piratstvo je to sto Blizzard nema nikakve koristi od toga sto ti dignes server kod sebe u kuci. :D
|
Da blizard želi da ti doma digneš server blizzard bi dao server file-ove za download na sajtu...
A jel igdje na www.wow-europe.com vidiš da ima server file-ova za download? Ne... Uglavnom...piratstvo je... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo sada sam nekaj potrazio i vidio da svako svoje prica, jedni kazeju da uopce imati privatni server je ilegalno a drugi pak kazeju da je samo ako mjenjas bilo sta od igre narocito .exe, e sad ja i dalje tvrdim da je ilegalno jer ipak ne placas nista a igras ,kao da skidas si igrice s neta.
|
Nop, nema o tome na forumu. Globalno da, bez navođenja igre, teoretsko razglabanje o načinu rada itd. da, ovako ne.
|
sigurno je nelegalno imat privatni wow server, a i ja bi preporucio to ne dirati dok igra ne dosadi onako da je prestanete igrat zauvijek. jednom kada se proba god mode u wowu, kada se sve moze lako dobit jednom komandom, kada netreba truda da se dobije koji dio opreme i slicno igra dosadi vrlo brzo.
p.s. a i tesko je sastavit raid na privatnim serverima a imat drustvo za za***anciju kao sto ima na blizzardovim serverima je nemoguće. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |