![]() |
Reinstal Windoza
Ovi trenutačni Windozi su u qurcu i potreban im je reinstal.E sad,kako se to radi,formatiranje diska i to tako dalje.Aj pomozite:beer:
|
Re: Reinstal Windoza
Citiraj:
:confused: :beer: |
Ma mora da se čovac zeza :)
Ali evo kak ja to napravim na sljedeči način , sve podatke koje trebam denem na hard gde nisu windowsi , nakon toga restartam komp i bootam sa cd-om od xp-a , tam ljepo izaberem partciju na kojoj su instalirani windowsi i formatiram ju ( možeš fat ili ntfs , najbolje ntfs) i nakon toga odabereš da na tu particiju instaliraš windowze , a nakon toga ti je sve skoro automatski i netrebaš napraviti nič osim upisati serial number i izabrati jezik i datum kad te to pita .:beer: |
Re: Re: Reinstal Windoza
To sam ga i ja htel pitat:D
Citiraj:
|
Ne ne zajebavam,nisam nikad to radio.Htio bih formatirati i radit particije ponovo.Da iz Windoza formatiran particju gdje nisu windozi,pa onda gdje jesu, bi li to poništilo sve particije?
|
Budi precizan, kolko sad imas particija , kolko bi ih htio imati i ima li kakvih podataka koje bi htio sacuvati i gdje su, itd...
|
Ako je riječ o XP, samo napravi backup podataka na particiju koju nečeš dirati. Ili ih jednostavno posnimaj na CD (najsigurniji način:D ). Ako ne želiš mjenjati broj i veličinu particija NE MORAŠ ih ponovo raditi (ja sam iz tvog posta to tak shvatio). Nakon toga odeš fino u BIOS izabereš firist boot device CD rom, botaš komp s wina XP, u njima imaš sve što ti treba za formatiranje, brisanje i kreiranje particija. Inaće za takvo nešto postoje i alati tipa Partition magic i sl. ali ak ti terba najosnovnija sranja XP su ti dovoljni.
|
thx ljudi skuža san,javit ću kako je prošlo,ako budem mogao:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |