![]() |
Tehnički pregled za automobil...
Na autu (Toyota Yaris, 2002 godište) mi je ulubljen i ogreban prednji blatobran na vozačkoj strani. Može li me zbog toga zahebavati kontrolor na tehničkom pregledu?
|
Mene još nisu nikad oko toga.
Tlače jedino ako si mjenjao dio karoserije, pa nisi stigao ofarbat. |
Meni je zadnji put srao lik jer mi je blatobran hrdjav, al u pravilu me pustio.
Sad jel zakonski oni moraju takva vozila ne pustat neznam, al uvijek mozes reci da ti se to dogodilo bas tjedan uoci tehnickog te da nisi stigo popravit/ nemas para sad za popravit jer imas tehnicki... |
Mene je malo zezao na Pećinama kad sam imao oštećen branik (isto na Yarisu :D), ali sam rekao da idem na popravak za par dana pa me pustio.
|
Moze te zafrkavati, ali ce te najvjerojatnije pustiti.
|
nemoze te za***avati jer je auto tehnicki ispravan, nefali mu djelova itd ... ak pocne srati reci da ces to rijesiti sljedeci tjedan i vozi :)
|
Ista stvar, meni je na Meganu '96 godiste napola strunio jedan prag hehe, al je citav i reko sam da cu to rjesit brzo, jos uvijek nisam :D
|
Uglavnom proslo je sve ok. Osim naravno love koju sam ostavio na tehničkom pregledu. :D
|
Ne može!
|
nece te zezat zbog toga
iako im je finta za***avat ljude da im daju 50-100 kn da ovi potpisu da je prosao tak je mog starog zezao lik ja bio pored njega kaze steta ovako dobar auto pa rucna nevalja recite kaj ne valja rucna je pre labava moze vam zablokirat u voznji :D a auto bio na kompletnom servisu prije manje od mjesec dana :D |
Ma i Kremenko bi prošao tehnički sa 100 kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:38. |