PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Promjena DCM u ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77925)

studenac 23.08.2007. 19:21

Promjena DCM u ?

Pozdrav. Posto su mi za vrijeme godisnjih odmora DCMovci iskljucili prikljucke zbog neplacanja 2 racuna, odlucio sam potrazit novog providera. Sve zato jer njihovo racunovodstvo ne vidi jedan racun placen preko interneta. Poslao sam im potvrdu o placanju mailom, i vele, da, dobro, ujutro ce tehnicari do vas doci ponovno spojiti na mrezu u zgradi, to ce vas kostati 100kn. :fiju: No way.
Dosta mi je njihovih sranja, jer ovo je drugi put da se takvo sto desilo, da ne vide internet banking.

Molio bih Vas preporuku, brz flatrate cable, kakav preporucate? Ima ih dosta, a sad da ne istrazujem sam i da se ne opecem ko sa DCMom, trebam vasu preporuku...

Unaprijed hvala!

antunhr 23.08.2007. 22:57

Ako je ikako moguce amis, iskon, metronet ili optima adsl2+. Ako nista nemozes dobiti oda navedenoga onda si prisiljen na nekakav dsl od t-sljama. Eventualno na 512/160 preko voljatela za 140kn ili nesto skuplje ovisno o koliko si novaca voljan dati.
Prvo provjeri dostupnost gore navedenih usluga. Ako ti je ikoja dostupna puno je isplativija nego t-sljam shit :)

bakaideda 24.08.2007. 14:52

Plaćam preko zabinog internet bankinga već dvije godine i nikad problema... prvi put čujem ovak nešto...

domy_os 24.08.2007. 15:11

Citiraj:

Autor bakaideda (Post 796915)
Plaćam preko zabinog internet bankinga već dvije godine i nikad problema... prvi put čujem ovak nešto...

Također, nekad ne platim 3-4 računa i ne isključe mi net...

Bono 26.08.2007. 10:40

Ocito nije mjenjao svaki mjesec poziv na broj pa se zato ni ne vidi uplata.

RAK 28.08.2007. 15:28

Citiraj:

Autor Bono (Post 798062)
Ocito nije mjenjao svaki mjesec poziv na broj pa se zato ni ne vidi uplata.

Tako sam i ja jednom zeznuo i u Iskonu su mi uključili prije nego je završen razgovor dok sam obrazlagao svoju grešku. I to uz višestruke isprike tete koja vodi račune. Ona mi se ispričavala jer sam "morao" zasrati sa računom.

Osim toga postoji službena potvrda o plačanju koja služi kao dokaz i ona koja služi samo kao obavijest i ne smatra se dokazom.

A ne treba zanemariti da put love od moje banke do banke operatera u nekim slučajevima može potrajati jako dugo. Osobito u slučajevima praznika i sl. A za to operater nije kriv nego banka i zaboravni korisnik.

Pecarosh 28.08.2007. 16:27

DCM je jedna od najbezobraznijih provajdera u RH. Kasnis malo vise od mjesec dana sa plaćanjem racuna = isključenje. Mene su jednom isključili tak a bome i mog frenda. Iako su sasvim lijepo mogli vidit da sam godinama unazad uredno placao racune, no to nista nije vrijedilo. Naravno, ponovo uključenje 100 kunića. Bio sam sretan kad sam se konacno rijesio te njihove drek usluge.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21.