![]() |
Utility za nVidia grafe koji prikazuje temp gpu-a i fps u aplikacijama
Dakle, tražim nekakvu inačicu ati tray toolsa za nvidiu. Probao sam Nvidia tray tools i to uopće nije ono što sam očekivao, nema tih bitnih funkcija iz naslova. Da li se netko upće sjetio napraviti takvo nešto ili sam osudjen na snimanje templogova i pogađanje fps-a u igrama :D
Hvala |
RivaTuner moze pratiti i jedno i drugo kroz vremenski interval, samo sto meni ovo sa fps-ovima ne sljaka bas kako treba pa ti je za pratiti to najbolje koristiti Fraps
|
Hvala, tog sam se i bojao :) Na ATI-u je to bilo odlično riješeno, ovdje ipak trebam više programa i još pratit logove.
|
RivaTuner ima odlicne grafova za pracenje frekvencija, temperatura, zauzeca video memorije itd... to mi (dok igram) stoji otvoreno na drugom monitoru, a FPS u igrama pratim preko Frapsa :)
|
E, Zule, probaj ATI Tray Tools :)
Ako se dobro sjećam, radi i na Nevidiji... Il Fraps |
Ako niste znali taj Fraps s***e fsp u igri,dost puta mi se znalo dogodit da je neka igra išla bolje bez tog Frapsa nego sa njim.Ni ja nisam vjerovao da tak nešt može zezat,možda sam ja imao neku trulu verziju,trebalo bi baš istestirat:).Najbolja je kombinacija ipak ATT:) naravno samo za ATI grafe.
|
Probat cu sa ati tray tools onda, thx ljudi. Fraps kombinacija i riva tuner logovi nisu ono što tražim.
edit:probao sam zadnji ati tray tools, nece startat uopce :) |
Pa nemoguće da nema ništa slično ATT za nvidijine grafičke.Jesu oni glupi ili se samo prave glupi?
|
Asus SmartDoctor?
|
Citiraj:
|
Sada malo gledam po netu ali izgleda da moraš imati asusovu grafu da bi koristio taj program.
|
Citiraj:
Njub! Znam to! :) Ali koju ce mi kiflu ati tools, nema nis od ovog kaj trebam - prikaz temp,gpu-a i fps-a u igrama i drugim aplikacijama. Ah, tako mi i treba što sam prešao na nevidiju :) @marky: izgleda da se prave glupi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti bi da imaš kao na ATT-u da ti u igrama pokazuje FPS, temp. GPU i meme i zauzeće grafičke memorije, texturne i koliko aplikacija poždere fizičke? |
Citiraj:
Ovi nvidia logovi i te sheme su mi katastrofa |
Citiraj:
Judo:p |
Citiraj:
Pusti, ne bacaj mi sol na ranu :) Sljedeca grafa definitivno opet ATI edit: nego, ima li tko kakav pametan savjet kako da odgledam dvd kak spada na nvidiji? Koje playere koristite, šta mi sve treba za potpun audio vizualni dojam. |
sa riva tuner-om mozes da namestis sve. postoji opcija da namestis osd monitor koji se ukljucuje i iskljucuje na programirane tastere na tipkovnici. ako ti treba uputstvo javi se na pm pa cu ti poslat
pozdrav:goood: |
Može, šalji samo na pm :) Hvala
|
Datorec možeš li i meni poslati upustvo na pm?Unapred zahvaljujem.
|
Uspio sam Marky!! Sredio sam osd prikaz u igrama, javi mi se na msn ako trebas pomoc ---> dazule(at)gmail.com
Proces je bio dosta dug, i neobican, ali na kraju sam uspio. |
Ne koristim taj msn.Možeš li mi poslati na mail (marko.maky@gmail.com) ili na pm šta trebam napraviti i koje programe trebam koristiti imam rivatuner 2.02 ali nije instaliran.Ajd molim te izluđuje me to.
|
Hmm, a da podijelite to sa ekipom?
|
Citiraj:
|
Nasao sam vodic upravo, evo linka! :)
Uzivajte, meni radi! Ne zaboravite na kraju enejblat osd groups pod poweruser, uz kvacicu je potrebno stavit vrijednost na 1. Da bi vam info koji zelite bio u gornjem desnom, umjesto u gornjem lijevom kutu kako je po defaultu, ukucajte -1 za x, i 1 za y koordinatu. Javite ako zapne negdje. https://home.comcast.net/~boogie3/RivaTuner1.htm p.s. Jos uvijek mi je ATT draži :P |
Namjestio sam sve i radi ok.Nije loše jedino mi je malo glupo što onu veličinu slova nemožeš staviti na 2.5 jer mi je 2 premalo a 3 nekako previše.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:39. |